15 Απρ 2018

Εξαλλος ο Ζιντάν: Είναι ντροπιαστικά όσα έχουν ειπωθεί για εμάς, η επιτυχία μας ενοχλεί κάποιους

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι έξαλλος με όσους ζηλεύουν τη Ρεάλ και την κατηγορούν ότι ευνοήθηκε.

Ο προπονητής των Μαδριλένων είχε ερωτηθεί μετά τη λήξη του ματς για τη φάση του πέναλτι, απαντώντας ότι «αφού ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, είναι πέναλτι». Τώρα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν το παιχνίδι της ομάδας του για το ισπανικό πρωτάθλημα, αναφέρθηκε σε όσα έχουν ειπωθεί μετά το ματς της Τετάρτης.

«Είναι ντροπιαστικά όσα έχουν ειπωθεί για εμάς, όπως και ο τρόπος με τον οποίο μας έχουν συμπεριφερθεί, το να λένε ότι ήταν κλοπή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι λέγονται τέτοια πράγματα. Το 3-0 της Γιουβέντους με εξέπληξε αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Δεν πίστευα ότι μπορούσε να συμβεί αλλά έγινε. Μερικές φορές πάει όπως θες, μερικές φορές όχι», είπε αρχικά και συνέχισε.


«Αυτά που διάβασα από τον Μπουφόν ήταν κάτι που είπε στην ένταση της στιγμής και δεχόμαστε τα συναισθήματα του εκείνη τη στιγμή, αλλά αξίζαμε να προκριθούμε, αυτό με ενδιαφέρει. Η επιτυχία μας ενοχλεί κάποιους ανθρώπους και τους κάνει να μας ζηλεύουν, αλλά τίποτα δε θα αλλάξει την ιστορία αυτού του κλαμπ, το οποίο είναι το καλύτερο του κόσμου. Ολο αυτό που έχει γίνει λόγω του πέναλτι δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Ακόμη κι αν η Γιουβέντους έπαιξε καλά, εμείς είμαστε στον ημιτελικό του Champions League».


2 σχόλια:

  1. Άσε ρε μπαγλαμά Ζιντάν. Τράβα δώσε καμιά κουτουλιά καλύτερα. Μιλάς εσύ για αντίδραση, όταν έτρωγες τις κόκκινες για τη πλάκα? Μήπως η διοίκηση πρέπει να ξηλώσει το αστέρι του? Εννοείται ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ στη Γιούβε, ούτε για πλάκα.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε δεν ευνοήθηκε η ρεάλ. 7 κάρτες στους 12 παίχτες η γιουβε με κορυφαία στον πιανιτς 3 η ρεαλ και η μία για βγάλσιμο φανέλας η τυπική.
    Έκρινε το παιχνίδι ο δικός σας γιατί και να το έπιανε ο σεζνι είμασταν με 10
    Άπειρα μπράβο στην ομάδα.
    Κανένας σεβασμός από τον πεναλντο που τον χειροκροτησαμε κιόλας
    Κανένας σεβασμός από τον ζινταν που τον αναδειξαμε. Θα τα φέρει η μοίρα και όταν έρθεις ελπίζω να φας γιούχα.

    Υ.γ κρίμα που δεν είχαμε πιανιτς στο πρώτο ματς
    Υ.γ2 μυρωδιας από προπονητική ο ζινταν έφαγε δύο ίδια γκολ από έναν παίχτη που κυρίως ο ρόλος του είναι να δημιουργεί και να δίνει χώρους. Μην τολμήσουν στην διοίκηση να τον φέρουν.
    Υγ3 η μη ευνοημένη ρεαλ θα έχει τον ραμος στο πρώτο ματς των ημιτελικών παρόλο που κατέβηκε από την εξέδρα και μην λέτε δεν πάτησε χορτάρι. Κάνετε σαν τους οπαδούς του παοκ και της αεκ για το όπλο του Σαββίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή