13 Απρ 2018

Τι γίνεται; Η Ρόμα πουλούσε εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τη Λίβερπουλ, πριν γίνει η κλήρωση!

Περίεργα πράγματα, ειδικά όταν αποκαλύπτονται από σοβαρούς ανθρώπους όπως ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα θέμα στο σάιτ του στις 10 το πρωί (ώρα Ιταλίας). Και το συνόδευε μαζί με μια φωτογραφία.

Η Ρόμα που είναι στους «4» του Champions League περίμενε να μάθει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά. Η κλήρωση θα γινόταν τρεις ώρες αργότερα (στις 13:00 δηλαδή, ιταλική ώρα). Παρόλα αυτά, οι Ρωμαίοι ενημέρωναν τους οπαδούς τους πως μπορούσαν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον επαναληπτικό στις 2 Μαΐου για τον αγώνα με τη Ρόμα.


Οχι μόνο γνώριζαν τον αντίπαλο αλλά και την ημέρα της αναμέτρησης. Και ο κορυφαίος Ιταλός δημοσιογράφος αναρωτήθηκε: Μια πρόβλεψη ή ένα λάθος; Ο καθένας επιλέγει ό,τι θεωρεί πως μπορεί να συμβαίνει…


3 σχόλια:

  1. Ανισόρροπη ομάδα η Ρόμα. Μπορεί να τρελάνει τους πάντες και να το σηκώσει αν βρεθεί σε καλά φεγγάρια και φαίνεται ότι το πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουεφα λέγεται και ξέρουμε όλοι τι κρινεται πίσω από ταχαμογελατ στις κληρώσεις (κι όχι μόνο).Δεν γίνεται ξαφνικά η Μπαρτσελόνα,που πήρε χωρίς αντίπαλο φέτος το πρωτάθλημα,να κατέρρευσαν μπροστά στην Ρόμα και ούτε η ο Μπουφόν να πήρε κόκκινη επειδή διαμαρτυρήθηκε για το πεναλτι το οποίο ήρθε στο 93' και ενώ όλα έδειχναν πως είχαμε το ματς (μην ξεχνάμε πως είχαμε κι άλλες δύο αλλαγές την ώρα που ο Ζιντάν είχε κάνει και τις τρεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το σηκώσει λέει η ρόμα και να μην ξέρει ο τόττι που να βάλει και τα 4 δάκτυλα που μας κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή