9 Απρ 2018

Το σύστημα φουλ επίθεση και η δόση καθαρής τρέλας που ζητάει ο Κιελίνι

Για «καθαρή τρέλα» που χρειάζεται μιλάει ο Τζόρτζιο Κιελίνι, για... 4-2-φουλ επίθεση γράφουν οι Ιταλοί.

Το 0-3 με τη Ρεάλ δεν αφήνει πολλά περιθώρια συζήτησης για την πρόκριση. Τουλάχιστον με βάση τη λογική, αφού μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν έχει ανατραπεί ποτέ στα χρονικά μια τέτοια εντός έδρας ήττα. Παρ’ όλα αυτά, στη Γιουβέντους λένε ότι δεν έχουν αποκλειστεί ακόμη και ότι θα το παλέψουν. Και σωστά πράττουν.

Προφανώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι θα αποκλειστούν, απλά θέλουν να δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Με μια εμφάνιση Γιουβέντους. «Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Θα είναι σημαντικό να στείλουμε ένα μήνυμα και για την επόμενη σεζόν. Θα χρειαστεί να έχουμε ισορροπία αλλά και μια δόση καθαρής τρέλας», είπε ο Κιελίνι.


Την ίδια ώρα, τα πρώτα ρεπορτάζ για την 11άδα κάνουν λόγο για 4-2-3-1, ουσιαστικά το παρουσιάζουν σαν 4-2-4, με τους πάντες μέσα. Κουαδράδο, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν. Κι αν τα καταφέρει ο Μπερναρντέσκι, θα μπει κι αυτός στην αποστολή.

Σίγουρα η Γιουβέντους πρέπει να κάνει μια εμφάνιση που θα δείχνει σεβασμό στην ιστορία της, αλλά δεν θα πρέπει και να το παρακάνει... 


10 σχόλια:

  1. Πρέπει να μπούμε μέσα και να τους μπερδέψουμε όπως με την μπαρτσελονα πέρσι
    Δεν παίζει ο ραμος νομίζω και αυτό κάνει την άμυνα τους για πέταμα
    Δεν έχουν συνηθίσει να κλείνονται και ούτε εμείς να απειλουμε με κατοχή μπάλας
    Ποδόσφαιρο είναι όλα γίνονται θέλει πίστη και προφανώς δεν τον ξέρουν ότι θα αποκλειστούν για αυτό και έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο ως ποδοσφαιριστές εδώ είναι άστοχο αυτό που λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρέπει να τα δώσουν όλα αν θέλουν να λένε ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα ήθελα να αντιγράψουμε λίγο το σύστημα της Ρεαλ.
    Τετράδα στην άμυνα
    Τριάδα στο κέντρο με καθαρό εξαρι τον Ματουιντι, δίπλα του με πιο αμυντικο ρολο τον Κεντιρα και τον Πιανιτς ψευτοοχταρι αλα Μοντριτς.
    Στην επίθεση Κουρδαδο, Κόστα και Πιπιτα.
    Αλλα επειδή ο Αλεγκρι θα ξεκινήσει τον Μαντζουκιτς, τότε Κουρδαδο για δεξί μπακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά εγώ το πιστεύω αρκεί να μπούνε μέσα με πείσμα και πάνω από όλα να παίξουν ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ γιατί ο αλεγκρι είναι ικανός να τους πει καθίστε πίσω να μην φάμε και αλλα.Και έχουμε και ένα πλαεονεκτημα,δεν παίζει ο Ράμος η αμυνα τους θα είναι χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νατσο ειναι τραυματιας ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Προφανώς ξέρουν και οι ίδιοι ότι θα αποκλειστούν" ή το ότι θα φάμε 4 πάλι.. Για μένα δεν είναι δηλώσεις αυθεντικών Juvent-ίνων αυτές!! Όπως είπε και ο μέγας Claudio! Δεν ξέρετε, μου φαίνεται, ποια ομάδα υποστηρίζετε.. ΞΕΧΝΑΤΕ!!! Είμαστε η Juventus! Είμαστε η JUVENTUS!!!!!! Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.. Η ομάδα που όποια και να αντιμετωπίζει, της δείχνει το πρόσωπό της! Η ομάδα που πήγε στο Μόναχο και μέχρι το 28' έκανε σε ένα άλλο θηρίο το 0-2! και μετά σταμάτησε να παίζει νομίζοντας ότι τελείωσε! Το να είσαι Juventus σημαίνει να πιστεύεις, να ελπίζεις και να ανταποκρίνεσαι στην τρέλα! Να ζεις Juventus! Να τα βλέπεις όλα ασπρόμαυρα!
    ...............................!FINO ALLA FINE!...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαστε η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!!!Παμε για τη νίκη!!!Η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη αλλά πρέπει να νικήσουμε !!!FORZA JUVE PER SEMPRE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή