24 Απρ 2018

Να τι είπε ο Μπουφόν στους συμπαίκτες του σε έξαλλη κατάσταση

Η Tuttosport γράφει την ατάκα που είπε ο αρχηγός της Γιουβέντους στους συμπαίκτες του, πιο έξαλλος από ποτέ.

Η εικόνα του Τζίτζι Μπουφόν που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί ένας προς έναν τους παίκτες της Νάπολι, έδινε την εικόνα ενός ανθρώπου ήρεμου για τα δεδομένα της στιγμής. Δεν ήταν έτσι όμως. Απλά, ο αρχηγός ήξερε ότι δεν του έφταιγαν σε τίποτα οι αντίπαλοι.

Το πρόβλημα ήταν οι δικοί του και γι' αυτό όταν επέστρεψε στα αποδυτήρια, τελευταίος, ανέβασε φωνή. Η Tuttosport κάνει λόγο για έναν Μπουφόν πιο εκνευρισμένο από ποτέ, χώνοντας αυτά που έπρεπε να χώσει και ζητώντας από όλους να βγάλουν την υπερηφάνεια τους στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.


Κάπου εκεί, συνεχίζει το ρεπορτάζ, άρχισε μια πολιτισμένη συζήτηση ανάμεσα σε συμπαίκτες, για τους λόγους για τους οποίους η ομάδα έβγαλε τέτοια αδυναμία κόντρα σε Κροτόνε και Νάπολι, για να ανέβει στη συνέχεια ξανά η ένταση αφού έπαιρναν όλοι μέρος στη συζήτηση.

«Κι όπως υποστηρίζει κάποιος, οι νοτιοαμερικάνοι του μπιανκονέρο γκρουπ δεν έμειναν στο περιθώριο, αντιθέτως: Ακούστηκαν καλά», γράφει η εφημερίδα, καταλήγοντας με το μήνυμα του Μπουφόν προς τους συμπαίκτες του: «Μη με κάνετε να φύγω χάνοντας»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου