7 Απρ 2018

Τρία ψέματα και τρεις αλήθειες για όσα συμβαίνουν στη Γιουβέντους με τον Αλέγκρι

Τρεις αλήθειες και τρία fake news για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι καταγράφει σήμερα η Tuttosport.

Το θέμα του προπονητή έχει έρθει σε πρώτο πλάνο για τη Γιουβέντους, η οποία θα πρέπει να αποφασίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα, αν δεν έχει συμβεί ήδη κάτι τέτοιο, αν θα συνεχίσει ή όχι με τον Αλέγκρι. Ή, για να το δούμε εντελώς σφαιρικά το θέμα, να αποφασίσει και ο Μαξ αν θέλει ή όχι να παραμείνει στο Τορίνο.

Οπως και να έχει, τα τελευταία 24ωρα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια, «ειδήσεις», παρασκήνια και όλα τα σχετικά, οπότε η Tuttosport αποφάσισε να ξεδιαλύνει κάπως την κατάσταση, γράφοντας τρεις αλήθειες και τρία ψέματα, με βάση τις δικές της πληροφορίες πάντα.

Ας δούμε πρώτα ποια είναι τα τρία fake news...

- Οτι είπε στην ομάδα πως θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Από την Τετάρτη έχει κυκλοφορήσει μια φήμη, σύμφωνα με την οποία ο Αλέγκρι είπε στους παίκτες του ότι το καλοκαίρι θα φύγει και τους ζήτησε να κλείσουν τη συνεργασία τους με ακόμη ένα νταμπλ.

- Οτι μιλάει με ομάδες του εξωτερικού. Οι Αγγλοι γράφουν για Τσέλσι ή Αρσεναλ, οι Γάλλοι για Παρί Σεν Ζερμέν και πάει λέγοντας... Σύμφωνα με την Tuttosport, ο Αλέγκρι δεν έχει καμία συζήτηση με καμία ομάδα, αφού έχει προτεραιότητα η Γιουβέντους και θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει αυτό.

- Εχουν χαλάσει οι σχέσεις του με ένα κομμάτι των αποδυτηρίων. Μέσα στις φήμες που κυκλοφορούν είναι και αυτή που θέλει τον Αλέγκρι να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με κάποιους παίκτες, χωρίς όμως να αναφέρονται ονόματα. Κατά την Tuttosport αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Πάμε τώρα να δούμε ποιες είναι και οι τρεις αλήθειες που αναφέρει η εφημερίδα...


- Μετά τη Γιούβε θέλει να προπονήσει σε ομάδα του εξωτερικού. Ο Αλέγκρι έχει πει ότι θα δουλέψει για άλλα 5-6 χρόνια και ότι θα ήθελε να δοκιμάσει το εξωτερικό. Είναι αλήθεια, επομένως, ότι υπάρχει αυτή η σκέψη στο μυαλό του, ασχέτως αν προς το παρόν δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα.

- Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για τον προγραμματισμό. Ο Μαξ είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι μιλάει καθημερινά με τη διοίκηση για μεταγραφικά θέματα, αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ακόμη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον προγραμματισμό των επόμενων σεζόν. Να δούμε αν αυτό σημαίνει ή όχι κάτι...

- Υπήρξαν σημαντικά τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι έχει βασίσει πάρα πολλά στις προσωπικές του σχέσεις με τους παίκτες του και αυτό δεν αλλάζει. Ετσι, είχε διάφορα τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας να ανεβάσει ψυχολογικά κάποιους εξ αυτών αλλά και να εξασφαλίσει ότι όλα είναι ΟΚ στα αποδυτήρια και δεν υπάρχει κανένα θέμα.


1 σχόλιο:

  1. Το 1 και το 2 των αληθινών δημοσιεύσεων δείχνουν ότι είναι φευγάτος. Αφού θέλει να προπονεί ακόμη 5-6 χρόνια και θέλει να το κάνει στο εξωτερικό, δεν μπορεί να μείνει σε αυτό το σημείο στην Γιουβε που κάνει ριστάρτ για το πλάνο της επόμενης 3ετίας πλας. Πότε θα πάει στο εξωτερικό, θα πάει σε ομάδα με πλάνο 1-2 χρόνια; Αυτό δεν γίνεται. Και το 2ο ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για τον προγραμματισμό των επόμενων ετών. Αντίος Αλέγκρι ευχαριστούμε, καταγράφηκες ως ο 3ος καλύτερος προπονητής στην ιστορία της Γιουβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή