4 Απρ 2018

Η υπόκλιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στους οπαδούς της Γιουβέντους

Οι οπαδοί της Γιουβέντους υποκλίθηκαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποκλίθηκε στους οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης, δίνοντας συνέχεια και στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους μπιανκονέρι, στους οποίους βάζει πάντα, μα πάντα, γκολ.

Το χειροκρότημα του Allianz Stadium αμέσως μόλις έκανε το 0-2 με αυτό το ψαλιδάκι που θα μείνει στην ιστορία, έγινε αμέσως πρώτο θέμα παντού αφού είναι η πρώτη φορά που αντίπαλοι χειροκροτούν τον Ρονάλντο την ώρα του αγώνα και αυτό δεν γινόταν να μην το τονίσει και ο ίδιος.


Ο Κριστιάνο υποκλίθηκε αμέσως στους Γιουβεντίνους για να τους ευχαριστήσει για το χειροκρότημα εκείνη την στιγμή, δείχνοντας την καρδιά του, για να δηλώσει στη συνέχεια: «Το standing ovation ήταν μια απίστευτη στιγμή, ευχαριστώ τους οπαδούς της Γιουβέντους. Αυτό που έκαναν για μένα είναι φανταστικό. Δεν μου είχε τύχει ποτέ ξανά στην καριέρα μου. Τους ευχαριστώ για αυτό που έκαναν».


2 σχόλια:

  1. Μεγάλοι οι οπαδοί μας, μεγάλος κι ο CR7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μεγάλος μωρέ μας τα έχετε κάνει τσουρέκια!! CR7 και πίπες. Ο μπεντανκουρ τον έκανε να κλαίει σε 2-3 φάσεις. Ας έδινε το χέρι και δε θα ταν έτσι το ματς. Απλά η ρεαλ είναι ο Ολυμπιακός της Ευρώπης. Όλα υπέρ της τα δίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή