26 Απρ 2018

Ο διάλογος που είχαν οι οργανωμένοι με τον Ντιμπάλα: τι του είπαν και τι τους απάντησε

Οι οπαδοί της Γιουβέντους που πήγαν στο Βινόβο είχαν σύντομο τετ α τετ και με τον Πάουλο Ντιμπάλα; Τι είπαν, αλήθεια, με τον Αργεντίνο;

Τα μέλη των Tradizione, όπως αναφέραμε σε άλλο κομμάτι, πήγαν στο προπονητικό κέντρο των μπιανκονέρι και μίλησαν με ποδοσφαιριστές πριν (Μαρκίζιο-Στουράρο) αλλά και μετά το τέλος της προπόνησης (Μπουφόν-Ντιμπάλα).

Μέχρι στιγμής, αυτό που έγραφαν οι Ιταλοί είναι ότι οι οπαδοί ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν την υπερηφάνεια τους, τον χαρακτήρα τους και να δείξουν τις... μπάλες τους σε αυτές τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, παίρνοντας ισάριθμες νίκες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Τώρα, η Corriere dello Sport επανέρχεται στο θέμα με νέο κομμάτι, στο οποίο αναφέρει δύο ατάκες από την ολιγόλεπτη συζήτηση των ultras με τον Ντιμπάλα. Μία ατάκα των οπαδών, μία του Αργεντίνου.


«Δεν σας κράζουμε, δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε παράπονα. Ηρθαμε για να σας δώσουμε ώθηση. Εμείς το θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα, μας ενδιαφέρει πολύ. Τα προηγούμενα τα έχουμε ξεχάσει. Δεν πρέπει να επαναπαυθείτε λόγω όσων πετύχατε τα προηγούμενα χρόνια», ήταν τα λόγια των οπαδών, με τον Αργεντίνο να απαντάει: «Αλήθεια είναι, ποτέ δεν μας κράξατε, πάντα μας υποστηρίζετε. Κι εμείς το θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα».

Είναι φανερό ότι όλοι, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι δημοσιογράφοι αλλά και οι οπαδοί της Γιουβέντους, περιμένουν ένα μεγάλο ματς από τον Ντιμπάλα.


3 σχόλια:

  1. Ο Ιταλός Τζιοβίνγκο είχε ένα μεγάλο ματς ανά 20 παιχνίδια μέχρι να καταλάβουμε ότι δεν είναι νέος ΝτελΠιέρο επειδή έβγαζε έξω την γλώσσα. Ο Αργεντίνος Τζιοβίνγκο αν καταφέρει να κάνει ένα μεγάλο ματς ανά 20 παιχνίδια ίσως καταλάβουμε με μικρή καθυστέρηση ότι δεν είναι ο νέος Μέσι επειδή είναι κοντός και Αργεντίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγει ο Αλέγκρι αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παίξουν μπάλα σαν ΓΙΟΥΒΈΝΤΟΥΣ αρκετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή