4 Απρ 2018

Καταρρέουν οι παλιοί και ο ιστορικός σκληρός πυρήνας των αποδυτηρίων είναι στους τελευταίους μήνες «ζωής» του

Η ανανέωση του ρόστερ για την οποία γράφαμε πριν λίγες μέρες, θεωρείται πλέον επιβεβλημένη από όλους.

Πριν το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχαμε γράψει ότι όλα τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα για αποχωρήσεις παικτών, δείχνουν ότι το καλοκαίρι η διοίκηση θα επιδιώξει να ανανεώσει το ρόστερ, να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, να προσθέσει ταλέντο και φιλοδοξία. Στον αγώνα με τους Ισπανούς, αποδείχθηκε ότι αυτό είναι ουσιαστικά απαραίτητο.

«Αν καταρρέουν οι παλιοί...», γράφει η Tuttosport σήμερα ενώ η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για «το τέλος του BBC». Αρχισε από το καλοκαίρι με την μεταγραφή του Μπονούτσι, συνεχίζεται τώρα αφού είναι φανερό ότι ο μεγάλος Αντρέα Μπαρτσάλι δεν μπορεί πλέον να είναι βασικός σε τέτοια ματς. Μένει ο Κιελίνι, ο οποίος κάνει τρομερή σεζόν αλλά δεν είναι και πιτσιρικάς...

Ο ιστορικός σκληρός πυρήνας των αποδυτηρίων, είναι στους τελευταίους μήνες «ζωής» του. Η Γιουβέντους πρέπει να βγάλει τη σεζόν κατακτώντας το 7ο σερί πρωτάθλημα ενώ από την στιγμή που είναι στον τελικό του Coppa Italia καλό θα είναι να το πάρει κι αυτό για 4η σερί χρονιά. Θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει όχι η εποχή, γιατί όσο οι τίτλοι συνεχίζονται αυτό δεν αλλάζει, αλλά ο κύκλος της παλιάς φρουράς.


Πρόσφεραν πολλά, έγραψαν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Γιούβέντους και του ιταλικού ποδοσφαίρου, θα είναι πάντα στις καρδιές όλων μας αλλά είναι φανερό ότι πρέπει σιγά-σιγά να παραδώσουν τη σκυτάλη στους επόμενους. Η Γιούβε δε χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Χρειάζεται στοχευμένες κινήσεις επιπέδου Γιουβέντους και να αποφασίσουν από νωρίς ποιο θα είναι το τεχνικό πλάνο από εδώ και πέρα.

Συνεχίζουμε με τον Αλέγκρι ή έκλεισε και ο δικός του κύκλος;


5 σχόλια:

  1. Προφανώς κατέρρευσαν περιμέναμε αυτό το ματς για να το καταλάβουμε
    Ελπίζω το χθεσινό ματς να είναι ένα δυνατό μήνυμα για μεταγραφές

    Υ.γ τι αντιμετώπιση είναι αυτή. Υπάρχει ένα ακόμα ματς με την ρεαλ δεν είπα ότι θα περάσουμε αλλά εμείς το παρακαναμε με κάτω τα παντελόνια θα πάμε
    Υ.γ2 μπράβο μαρκιζιο για την πίστη σου δείχνεις πόσο αγαπάς αυτήν την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκλεισε ο κυκλος του, δεν εχει να δωσει κατι αλλο..και το ματς χτες μονος του το εχασε αφηνοντας εξω τον μαρκιζιο και τον ματουιντι..ημαρτον πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μολις τελειωσε το Λίβερπουλ - Σίτι.
    Αλεγκρι φυγε...
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τίποτα δεν θα γίνει αν δεν αλλάξει νοοτροπία όλος ο οργανισμός. Η Γιουβε και όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει μείνει σε άλλες εποχές. Δεν μπορείς να παίζεις μπάλα με λογική και παίχτες 10ετίας 1990. Ούτε να έχεις προπονητή τεχνοκράτη που του λες αυτά έχουμε παίξε μπάλα. Ποκετίνο άμεσα που δείχνει να παίζει επιθετικό σύγχρονο ποδόσφαιρο κατοχής με ισορροπία σε όλες τις γραμμές και αλλαγή του μισού ρόστερ με ταλαντούχους + 1-2 μεταγραφές τοπ επιπέδου. Επίσης πάρτε από τον Ντιμπάλα τον τίτλο του ηγέτη της Γιουβε και προσγειώστε τον απλά σαν ένα καλό παιχτάκι. Ασαμόα-Κουαδράδο-Μάτζουκιτς-Μπουφόν-Μπαρτζάλι-ΝτεΣίλιο-Μπεντεκούρ-Πιάνιτς-Σάντρο-Κεντρίρα-Λιχστάινερ (Ω, ναι η μισή ομάδα και οι περισσότεροι 11δάτοι) πρέπει να φύγουν. Αλλά ξαναλέω. Πρέπει να αλλάξει ύφος όλο το κλπαμπ. Το ιταλικό ποδόσφαιρο του παρελθόντος πέθανε. Ναι στην άμυνα μα πρώτα ναι στην επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακρια τα χερια απο τον κυριο Αλεγκρι. Ειναι απο τους καλυτερους προπονητες στην ευρωπη. Χθες κατεβασε μια αθλια 11αδα, χασαμε το ματς κυριως απο τις επιλογες του αλλα ειναι προπονητης για την ΓΙΟΥΒΕ. Με κεντιρα, ασαμοα, ντε σιλιο και εξτρεμ αλεξ σαντρο δεν πας πουθενα. Η φετινη γιουβε ειχε ταβανι και αποκλειστηκαμε απο μια ανωτερη ομαδα, για αυτο δεν με πειραζει τοσο που εγινε αυτο. Συνεχιζουμε δυνατα FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή