10 Απρ 2018

Σοβαρός -όπως πάντα- ο Αλέγκρι, δείχνει να πιστεύει στη μεγάλη ανατροπή

Ενα μεγάλο παιχνίδι θέλει να κάνει αύριο βράδυ η Γιουβέντους, τόνισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θεωρεί ότι το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν λέει την αλήθεια.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου.

Για το γεγονός ότι στην Ισπανία χαμογέλασαν με τη δήλωση του ότι μπορεί η Γιουβέντους να σκοράρει νωρίς και να διεκδικήσει την πρόκριση: «Δική μας υποχρέωση είναι να ακυρώσουμε το 3-0, ένα αποτέλεσμα που αποδεχόμαστε αν και δεν λέει την αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε σπουδαίο ματς και ό,τι είναι δυνατό για να ένα καλό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια του ματς δεν μπορείς να ξέρεις... Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Πρέπει να κάνουμε ένα δυνατό, σωστό παιχνίδι, γιατί θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για το αν είναι αρνητικά σημάδια κόντρα στη Μπενεβέντο: «Η ομάδα προπονήθηκε καλά και αύριο θα μας παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι λίγες, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και τυχεροί. Από εκεί και πέρα, μετά από ένα ματς του Champions League είναι πάντα δύσκολο, το Σάββατο παίξαμε για πρώτη φορά φέτος με 25 βαθμούς Κελσίου, ήταν η πρώτη ζέστη της σεζόν, δεν ήμασταν και τόσο προσεκτικοί, όπως δεν ήμασταν και κόντρα σε Μίλαν και Ρεάλ. Θα πρέπει να ξαναβρούμε αυτή την προσοχή μας αμυντικά».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Αύριο ξεκινάμε στις 21:45 (ώρα Ελλάδας) και βλέπουμε... Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό. Και να ακυρώσουμε το 3-0 του πρώτου αγώνα».


Για το γεγονός ότι στη Ρεάλ είναι σίγουροι για την πρόκριση: «Η Ρεάλ, όπως και να έχει, θα είναι σοβαρή. Εχουν την εμπειρία ώστε να ξέρουν ότι όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα μεγάλο ματς, να ξαναβρούμε την αμυντική σταθερότητα μας και για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για το αν θα δούμε μια άλλη Γιουβέντους τακτικά: «Δεν γίνεται να σκεφτούμε ότι θα ανατρέψουμε το αποτέλεσμα σε 20 λεπτά. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα ματς μία κι έξω και θα δούμε τι θα γίνει. Εχουμε προετοιμαστεί για να έρθουμε εδώ να παίξουμε για την πρόκριση. Προφανώς προετοιμαστήκαμε με διαφορετικό τρόπο, με δεδομένο ότι το σκορ είναι 3-0 εις βάρος μας».

Για το ποιοι θα παίξουν μπροστά: «Ο Ιγκουαΐν σίγουρα κι από εκεί και πέρα δύο εκ των Μάντζουκιτς, Κουαδράδο και Ντάγκλας Κόστα». 


2 σχόλια:

  1. Βάλε να δουν σε επανάληψη το Ρομά - Μπαρτσελόνα για να δουν πως παίζεις με πάθος και ψυχή,μπας και θυμηθούν πως είναι να παίζεις έτσι,γιατί τέσσερα χρόνια τώρα η ομαδα παιζει στον αυτόματο...!!!
    Μετά αν θες να το πιστεψεις και εσύ ο ιδιος για να το μεταδοσεις στους παίχτες σου και όχι να λες πως μια καλη εμφάνιση θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια του κυπέλλου και του πρωτάθληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτους να δουνε με τι πάθος μπενανε στις φάσεις οι παίκτες της Ρόμα και πως επιτίθονταν λείπει ο Ράμος και ο Νάτσο και αυτό είναι πολύ υπέρ μας ΜΠΟΡΟΎΜΕ!!!! FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή