19 Απρ 2018

«Να διώξουμε τον Στουράρο, ο Ντιμπάλα θα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει…»

Η ισοπαλία με την Κροτόνε και κυρίως η εμφάνιση της Γιουβέντους προκάλεσε νεύρα και κράξιμο.

Το 1-1 με την Κροτόνε ήταν άσχημο από όλες τις απόψεις για τη Γιούβε. Επειδή έδωσε τη δυνατότητα στη Νάπολι να ελπίζει ξανά, επειδή η εμφάνιση ήταν πολύ κακή, επειδή είχε προηγηθεί το πάθημα με την Σπαλ και οι μπιανκονέρι θα έπρεπε να έχουν πάρει το μάθημα τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν... κοιμισμένη και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, με συνέπεια να έρθει και η κριτική από τους οπαδούς μέσω των social media, όπου τα έβαλαν και παίκτες ονομαστικά. «Είναι ώρα να διώξουμε τον Στουράρο» και «ο Ντιμπάλα θα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει», είναι κάποιες από τις ατάκες που διαβάσαμε, ενώ υπάρχουν και σχόλια του στυλ «ελπίζω αυτά να τα κάνουμε για να κρατήσουμε αναμμένες τις ελπίδες της Νάπολι και να τις σβήσουμε μια και καλή στο Stadium την Κυριακή».

Τα σχόλια των οπαδών περιστρέφονται και γύρω από τον Πιάνιτς, αφού γράφουν ότι η επιστροφή του είναι απαραίτητη από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος χαφ που να μπορεί να κάνει παιχνίδι, ενώ ο μόνος που αποθεώνεται στα σχόλια όλων είναι ο Ντάγκλας Κόστα.


Οσο για τον Ιγκουαΐν, η στάση απέναντι του είναι ουδέτερη, αφού ναι μεν υπάρχει μια δυσαρέσκεια για την κακή απόδοση του, από την άλλη όμως υπάρχει κι αυτός που γράφει ότι «αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μπορούμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας τον Ιγκουαΐν, έχουμε ένα φορ για 30 γκολ και δεν καταφέρνουμε να τον αξιοποιήσουμε όπως πρέπει».

Γενικά υπάρχει απογοήτευση κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας και όχι για το αποτέλεσμα, αφού όλοι θεωρούν ότι την Κυριακή η Γιούβε θα είναι όσο σοβαρή πρέπει και θα πάρει τη νίκη που θα τη φέρει αγκαλιά με τον τίτλο. Στα μεγάλα ματς, άλλωστε, πάντα είναι σοβαρή, όπως έγραφε κι ένα άλλο σχόλιο: «Εχουμε καταφέρει να δεχθούμε 6 γκολ από Σπαλ, Βερόνα, Μπενεβέντο, Κροτόνε και μόνο τρία από Λάτσιο, Νάπολι, Ιντερ, Ρόμα και Μίλαν»!


1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς το ντεφορμαρισμα του ντιμπαλα και του ιγκουαιν ήρθε στο σημείο που τους θέλαμε πιο πολύ
    Σε αυτό οφείλονται οι τραυματισμοί θεωρώ κυρίως του μπερνα και του ματζου γιατί θα τους έδιναν ανάσες

    Υγ ελπίζω να κινηθούμε για κάποιον παίχτη της τσέλσι που μένει εκτός τσλ Μάρκος αλονσο και γουιλιαν είναι 2 τοπ κλασσ παίχτες
    Υ.γ2 πιστεύω πως ο σαντρο είναι ήδη στην τσέλσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή