5 Απρ 2018

Ενας παλιός γνώριμος… αυτοπροτάθηκε για τον πάγκο της Γιουβέντους

Ετσι όπως είναι το κλίμα αυτή τη στιγμή γύρω από τη Γιουβέντους, βλέπουμε και προπονητές να αυτοπροτείνονται ουσιαστικά.

Τα ιταλικά ΜΜΕ δίνουν μια εικόνα... επανάστασης γύρω από τους μπιανκονέρι, προβλέποντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ και κατά πάσα πιθανότητα και στον πάγκο. Θα πρέπει να περιμένουμε, βέβαια, για να δούμε τι θα γίνει, αλλά σημασία έχει ότι όλοι προβλέπουν μεγάλες αλλαγές.

Μία από αυτές, όπως προαναφέραμε, μπορεί να είναι στον πάγκο, όπου σήμερα ακούστηκε και το όνομα του Ντιντιέ Ντσάμπ. Ο Γάλλος, ο οποίος είχε προπονήσει την ομάδα τη σεζόν της Serie B και αποχώρησε μόλις εξασφάλισε την άνοδο λόγω διαφωνιών με την τότε διοίκηση, προετοιμάζεται για το Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας και ρωτήθηκε για τη Γιούβε, για την οποία είπε τα εξής.


«Τη Γιουβέντους την έχω προπονήσει στο παρελθόν, αν και σε ιδιαίτερες συνθήκες, όπως ήταν αυτές εκείνης της σεζόν. Ηταν μια επιλογή καρδιάς αυτή που είχα κάνει να την αναλάβω, αφού ήθελα να ανταποδώσω στο κλαμπ και στην οικογένεια Ανιέλι για όσα μου είχαν δώσει ως ποδοσφαιριστή. Σήμερα είμαι στην εθνική Γαλλίας και είμαι καλά αλλά για το μέλλον θα δούμε... Τη Γιούβε, πάντως, την παρακολουθώ πάντα πιο προσεκτικά από όλες τις ομάδες. Κι αν μια μέρα πάω ξανά στο εξωτερικό για να προπονήσω, θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα να γνωρίζω και τη γλώσσα, όπως συνέβαινε με τη Γιουβέντους δηλαδή». Οσο κι αν το θέλει ο Ντιντιέ, πάντως, θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιστροφής του...


6 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει προπονητής ΝτεΣαμπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι τότε τι θα έλεγες για τον αλεγκρι όταν υπέγραφε. Η για να μην μιλήσω για κόντε.
    Παρε ένα κουτάλι με ταχίνι και ξέρεις τη να το κάνεις. Είσαι μερακλης.

    Αρτέμης ο ένας και μοναδικός απο το Καστελόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, είμαι ένας και μοναδικός. Και να φανταστείς ότι για τον Αλέγκρι τα έγραφα από την αρχή ότι είναι καλός και όλοι με έκραζαν.

    Ανώνυμος ο ένας και μοναδικός από το Μοσχάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρτέμη μοναδικέ, θα προσπεράσω ότι είσαι αγενής μεταξύ τον συνοπαδών σου που εκφέρουν την γνώμη τους και θα σε ρωτήσω, τι θα έλεγες να παίρναμε τον... Φεράρα; Είσαι μοναδικός μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ προτιμώ κάποιον που εχει κερδίσει πρωτάθλημα και όχι απλά κάποιον τίτλο που θα βασιστει σε 90 λεπτά. Η σε νοκ ούτ. Καλύτερα τον αντσελοτι παρά τον Ιντζάγκι. Μην σου πω καλύτερα τον Καπελο παρά τον Φεράρα. Καλύτερα τον σιμεονε παρά τον σπαλετι.

    Κουτάλι βουρ είσαι από το μοσχατο.

    Αρτεμης ο ένας και μοναδικός απο το Καστελόριζο.

    Και ναι όταν διαβάζω ανοησιες δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρτέμη μοναδικε, τι θα ελεγες για τον Τραπατόνι;
    Κουταλατος ο ένας και μοναδικός από το Μοσχάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή