24 Απρ 2018

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για το πέναλτι στο Μπερναμπέου που απέκλεισε τη Γιούβε

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για όσα έγιναν στην τελευταία φάση της Μαδρίτης, κατανοώντας τον Τζίτζι Μπουφόν.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν τοποθετήθηκε για το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, δείχνοντας και τη διπλωματική του διάθεση. Κατανόησε τον Μπουφόν, στήριξε τη Γιουβέντους, κάλυψε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτό που έκανε ήταν υπερβολικό, αλλά τον καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς ήταν η τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει το Champions League. Είναι άνθρωπος και τον καταλαβαίνω. Όταν παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και χάνουμε στο τελευταίο λεπτό... Πριν λίγες ημέρες σε ένα ματς για φιλανθρωπικό σκοπό, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τσακώνονταν με τον διαιτητή. Όταν παίζεις, θες μόνο να κερδίζεις», είπε σχετικά με τον Μπουφόν και το... σοκ που έχουν πάθει επειδή είπε όσα είπε για τον Αγγλο διαιτητή, την απόφαση του οποίου να καταλογίσει πέναλτι σχολίασε αμέσως μετά.


«Ο μισός κόσμος πιστεύει ότι ήταν πέναλτι και οι άλλοι μισοί όχι. Ο διαιτητής αποφάσισε ότι είναι και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω το θυμό της Γιουβέντους, αλλά θα καταλάβαινα και την Ρεάλ αν ο Όλιβερ δεν το σφύριζε και στη συνέχεια έχανε στην παράταση ή στα πέναλτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ζωή. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις στο τελευταίο λεπτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου