6 Απρ 2018

Ενας στο σφυρί, ένας αν φέρει καλή πρόταση πωλείται και ένας παραμένει ό,τι κι αν γίνει

Ενας βασικός πωλείται, ένας πωλείται μόνο με πολύ μεγάλη πρόταση και ένας δεν πωλείται με καμία πρόταση.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, παρά τον ουσιαστικά βέβαιο αποκλεισμό από το Champions League, αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει τα ΜΜΕ στην Ιταλία, αφού έχουν πάρει μπρος και μεταδίδουν συνεχώς διάφορα σενάρια για το πλάνο της Γιουβέντους και το μέλλον πολλών.

Εξαίρεση σε όλο αυτό τον πανικό δεν αποτελεί η πολιτική Corriere della Sera, η οποία αναφέρεται σήμερα σε τρεις ποδοσφαιριστές των μπιανκονέρι, γράφοντας και ποσά μάλιστα, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που υπάρχουν σε διοίκηση και προπονητή για αυτούς.

Εχουμε και λέμε λοιπόν...

- Η πώληση του Αλεξ Σάντρο θεωρείται δεδομένη στο Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος απογοήτευσε φέτος και η Γιουβέντους υπολογίζει να πάρει 60 εκατ. ευρώ από αυτόν.


- Ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν είναι προς πώληση, εκτός κι αν γίνει κάποια εξωφρενική πρόταση. Με το «εξωφρενική πρόταση» η Corriere della Sera εννοεί 80 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει ήδη προσεγγίσει τον Βόσνιο. Δεν έχει πάρει θετική απάντηση αλλά το θέμα είναι ανοιχτό. Η Γιούβε δεν τον πουλάει, εκτός κι αν...

- Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν πωλείται ούτε για 160 εκατ. ευρώ. Η εφημερίδα γράφει ότι η διοίκηση έχει αποφασίσει ότι ο Αργεντίνος δεν πωλείται για κανένα ποσό και αυτό, συμπληρώνει, δεν θα αλλάξει.


4 σχόλια:

  1. Όσο δεν αλλάζει το στιλ ποδοσφαίρου που τελικά το καθορίζει η διοίκηση κατά 90& και όσο παραμένουμε στο πεθαμένο πλέον ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου τόσο θα βλέπουμε με το κυάλι τους άλλους να μαζεύουν κούπες με αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά ούτε ο Πιάνιτς πρέπει να πουληθεί.Και αν προτείνει κάτι τέτοιο η Παρί τότε να μπουν στο παιχνίδι έμψυχα ανταλλάγματα.Πάντως με ένα δυναμικό μέσο δίπλα στον Βόσνιο και τον Ντιμπάλα 10άρι η ομάδα θα πετάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πετάει εναντίον της Νάπολι; Και ο Πιάνιτς και ο Ντιμπάλα είναι σοφτ παίχτες. Δες λίγο με τι παίχτες παίζουν οι ανταγωνιστές σου στην Ευρώπη. Αναρωτήσου, θα έπαιζε ποτέ ο Πιάνιτς βασικός στην Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα; Όσο εθελοτυφλεί η ομάδα βαφτίζοντας τα όσπρια κρέας τόσο θα τρώμε φάπες λίγο πριν την πηγή και θα ήμαστε απλά μια καλή ομάδα που κάθε χρόνο θα αναρωτιόμαστε τι έφταιξε. Και επιτέλους ας καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο κάθε 10 χρόνια αλλάζει και προχωράει μπροστά. Οι του 1970 δεν θα μπορούσαν να σταθούν το 1980, ομοίως οι του 80 στα 90 και πάει λέγοντας. Η ιταλική σχολή ποδοσφαίρου έχει μείνει στην 10ετία του 90. Εδώ φτάνουμε να τελειώσει η 10ετία της ισπανικής σχολής και κάποιοι είναι 30 χρόνια πίσω. Το ποδόσφαιρο της επόμενης 10ετίας είναι το ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει ο Κλοπ. Πρώτα Φουλ επίθεση, τρεξίματα ισορροπία στις γραμμές, σχετικά καλή άμυνα και τραζίσιον στο μάξιμουμ. Άντε παίξε τώρα εσύ με Μπεντακούρ που γαλουχείτε στην ιταλία και μέχρι να στρίψει ξημέρωσε, με Πιάνιτς που γαλουχήθηκε στην Ρόμα και νομίζει ότι παίζει σε παραλία και με Ντιμπάλα που μαθαίνει ακριβώς όλα αυτά βιωματικά. Δες τα τσακάλια της Λίβερπουλ, δες την Ρεάλ και την Μπάρτσα, σε 4 δευτερόλεπτα είναι από την άμυνα στην επίθεση και έχεις τον Ντιμπάλα να κάνει τα 20 μέτρα σε 12 δευτερόλεπτα. Για τους άλλους δεν λέω γιατί θα ξημερώσει. Και για να καταλάβεις ότι πρώτα είναι θέμα νοοτροπίας και στυλ ποδοσφαίρου, δες τον Σαλάχ της Ρόμα και δες τον Σαλάχ της Λίβερπουλ.

      Διαγραφή
  3. Δωσε τον σοφτ πιανιτς και παρε τον σκυλο βερατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή