17 Μαΐ 2018

Η απάντηση του Μπουφόν που δείχνει τι θα γίνει στο μέλλον και ποια θα είναι η σχέση του με τη Γιουβέντους

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μπουφόν είπε πως έχει αρκετές προτάσεις, η πιο δελεαστική-σημαντική είναι από τον Αντρέα Ανιέλι.

Κάποια στιγμή, ο Τζίτζι απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Γιουβέντους, γύρισε και είπε: «Εχουμε συζητήσει για μια πορεία εκτός γηπέδου. Για μένα κάθε ρόλος περνάει μέσα από μια μακρά πορεία κατάρτισης. Η αρχή, επομένως, είναι να προτείνουμε ένα χρόνο σοβαρής εκπαίδευσης για να έχει την ικανότητα και τη γνώση του τι σημαίνει η διαχείριση ενός κλαμπ σε 360 μοίρες».

Για να προσθέσει: «Από εκεί, μετά, μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η σωστή κατεύθυνση. Αυτό ισχύει για τον Τζίτζι αλλά επίσης και για τους υπαλλήλους οποιασδήποτε εταιρείας». Δεν είναι λίγοι που πιστεύουν πως ο Μπουφόν θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος της Γιουβέντους, ίσως και ο επόμενος. Οι σχέσεις του με τον Αντρέα Ανιέλι έχουν ξεπεράσει το φιλικό επίπεδο καθώς ο τωρινός πρόεδρος της Κυρίας θα γίνει νονός του παιδιού του.

Οι παραπάνω ατάκες του Ιταλού γκολκίπερ είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως περικλείουν όλο το ζουμί της επόμενης μέρας. Μια επόμενη μέρα στην οποία φαίνεται πως θα υπάρχει θέση στη Γιουβέντους για τον Μπουφόν. Και αν ο Ανιέλι του έχει προτείνει για εκπαιδευτεί ώστε να γίνει πρόεδρος της ομάδας, ναι, αυτή είναι η σημαντικότερη πρόταση.


Επειδή δεν ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο, τον ρώτησαν για το αν θα υπάρχει ενδεχόμενο ανάληψης πόστου στη Γιουβέντους σε περίπτωση που παίξει για ακόμη ένα χρόνο στο εξωτερικό. Ο Τζίτζι ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος στην απάντησή του: «Νομίζω όλοι βλέπουν ότι η Γιουβέντους είναι οικογένεια για μένα. Και θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Αντρέα για το πώς αισθάνομαι αυτά τα χρόνια. Η Γιουβέντους έχει μια διοίκηση που προγραμματίζει το μέλλον και το μέλλον της είναι όπως το παρόν και το παρελθόν: Με νίκες. Είναι ξεκάθαρο ότι για μένα η Γιούβε προηγείται όλων των άλλων. Πρέπει να ξεκαθαρίσω, όμως, ότι δεν αισθάνομαι ότι μου χρωστάει κάτι τέτοιο η Γιουβέντους, γιατί με τη Γιουβέντους είμαστε... πάτσι. Μου έχει δώσει τόσα πολλά, ώστε αν μου δώσει κάτι ακόμη να είναι μια ακόμη χειρονομία γενναιοδωρίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου