23 Μαΐ 2018

Ο Μαρότα πρόσφερε έως και 70 εκατ. ευρώ και πήρε απάντηση: «100 ή τίποτα»

Η Γιουβέντους έχει δουλέψει από πέρυσι την υπόθεση που την ενδιαφέρει, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Corriere della Sera.

Το όνομα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε γραφτεί, περισσότερο σαν φήμη, το περσινό καλοκαίρι ενώ στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρουσιαζόταν συχνά-πυκνά σαν μεταγραφικός στόχος των μπιανκονέρι.

Το γεγονός, βέβαια, ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Κλαούντιο Λοτίτο ξέρει ότι μπορεί να πάρει πολλά λεφτά, κάνουν δύσκολη την περίπτωση του. Οχι και ακατόρθωτη όμως.

Ανάμεσα σε Γιουβέντους, Λάτσιο και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, άλλωστε, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για μεταγραφή. Και αυτό το αποκαλύπτει σήμερα η πολιτική Corriere della Sera, η οποία αναφέρει ότι το περσινό καλοκαίρι -έπειτα από την επιμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι- ο Μπέπε Μαρότα έφτασε να προσφέρει μέχρι και 70 εκατ. ευρώ στους λατσιάλι!


Η απάντηση ήταν «100 ή τίποτα» και έτσι δεν υπήρξε συμφωνία για τον Σέρβο χαφ της Λάτσιο, αλλά είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχει ήδη «παρελθόν» σε αυτή την ιστορία. Κι αν δεχθούμε ότι η Γιούβε έδινε όντως 70 εκατ. ευρώ πέρυσι, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι φέτος θα δώσει περισσότερα, αν όντως αποφασίσει να κινηθεί επισήμως για την απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει συμφωνία των μπιανκονέρι με τον ποδοσφαιριστή, ίσως τελικά και να μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, υπό την προϋπόθεση ότι ο Λοτίτο δε θα τρελαθεί εντελώς. Και στο Τορίνο τον περιμένει και ο αδερφός του, τερματοφύλακας της γκρανάτα... 


2 σχόλια: