12 Μαΐ 2018

Ποιον θα φέρει στη Γιούβε μια πιθανή πώληση του Ιγκουαΐν

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να είναι η ομάδα που θα φέρει πιο κοντά στη Γιουβέντους έναν παλιό γνώριμο.

Το σενάριο που θέλει τους μπιανκονέρι να ενδιαφέρονται για τον Ισπανό φορ της Τσέλσι ενισχύεται από τις φήμες που κυκλοφορούν από την Παρασκευή για πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Και αυτές οι φήμες, με τη σειρά τους, ενισχύονται σήμερα από το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, σύμφωνα με το οποίο ο Αργεντίνος φορ είναι πιθανό να απασχολήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα κάνει πάλι κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, έστω όχι τόσο πολυδάπανες, λόγω FFP, όσο τα προηγούμενα χρόνια.


Οπως και να έχει, σημειώνει η Gazzetta dello Sport, αν οι Παριζιάνοι κάνουν όντως κίνηση για τον Ιγκουαΐν, τότε η πρώτη επιλογή της Γιούβε για την αντικατάσταση του θα είναι και επισήμως ο Μοράτα.


5 σχόλια:

  1. Βήμα προς τα πίσω θα είναι η αντικατάσταση του Πιπιτα με τον φιλότιμο Μοράτα
    Βέβαια, όσο παραμενει ο Μαξ στον παγκο, δεν βλέπω να τον "βάζει" στο παιχνίδι της ομάδας οπότε ίσως και ο ίδιος να έχει ζητήσει να πωληθει
    Μακρύ το καλοκαίρι λόγω και του Μουντιάλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τολμησουν. Απαραδεκτο για τον Μορατα π βαζει γκολ μια φορα τον μηνα. Ο Γκομζαλο σε κακη χρονια ρβαλε 20κατι γκολ για πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΣΜΙΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ1 ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ακούγεται Γκριζμαν. Τί ισχύει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπήρξε επικοινωνία του Μαρότα για να δει αν υπάρχουν προϋποθέσεις για μεταγραφή. Ο Γάλλος προτιμά να μείνει Ισπανία για την Μπαρτσελόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή