22 Μαΐ 2018

Περίεργα πράγματα με Ιγκουαΐν και έμμεση εμπλοκή Μοράτα

Η Γιουβέντους φέρεται να έχει ορίσει τιμή για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, την ώρα που υπάρχουν διάφορα ρεπορτάζ για τον Αλβαρο Μοράτα.

Μπορεί επισήμως να μην το έχει πει κανείς, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Γιούβε θα πουλήσει κάποιον από τους επιθετικούς της. Και για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα υπάρχουν σενάρια για τον Ιγκουαΐν.

Συγκεκριμένα, σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ θέλουν τους μπιανκονέρι να έχουν ορίσει, ασχέτως αν δεν το λέει κανείς επισήμως, ως τιμή πώλησης του Αργεντίνου φορ τα 60 εκατ. ευρώ. Με μια τέτοια πρόταση, δηλαδή, το συζητάνε πολύ σοβαρά, με μικρότερο ποσό δεν το συζητάνε καθόλου.

Κι εδώ μπλέκει και ο Μοράτα στο όλο θέμα... Καταρχάς, τα 60 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητάει η Γιουβέντους για τον Ιγκουαΐν, είναι το ποσό που θέλει και η Τσέλσι για τον Ισπανό. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ρεπορτάζ -της Mediaset συγκεκριμένα- που κάνει λόγο ακόμη και για ανταλλαγή των δύο επιθετικών!


Και για να κλείσουμε το συγκεκριμένο θέμα για τώρα, υπάρχουν και τα ρεπορτάζ που θέλουν και τη Μίλαν να σκέφτεται να μπει στη διεκδίκηση του Μοράτα. Χωρίς Champions League, πάντως, οι ροσονέρι έχουν ακόμη ένα σοβαρό μειονέκτημα, πέραν της προτεραιότητας που ούτως ή άλλως -με βάση τη λογική τουλάχιστον- δίνει ο Ισπανός στη Γιούβε.


1 σχόλιο: