7 Μαΐ 2018

Παραμένει ο Μαξ, τρεις μεταγραφικοί στόχοι και δουλεύεται μια μεγάλη επιστροφή

Τις δικές της πληροφορίες για το θέμα του προπονητή και τα μεταγραφικά της Γιουβέντους, έδωσε η RAI.

Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει κριθεί, το κύπελλο κρίνεται το βράδυ της Τετάρτης και από εδώ και πέρα περιμένουν όλοι να δουν τι θα γίνει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και πώς θα κινηθεί στη συνέχεια στον μεταγραφικό τομέα η Γιούβε.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν καθημερινά είναι πολλά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει, με την ιταλική κρατική τηλεόραση να αναφέρει και τις δικές της πληροφορίες χθες αργά το βράδυ. Ας δούμε, λοιπόν, τι είπαν στη Rai...

«Αλέγκρι-Γιούβε, σκουντέτο και επιβεβαίωση. Οι Ανιέλι και Μαρότα είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουν την κοινή πορεία με τον Μαξ, παρά το πρέσινγκ της Αρσεναλ. Εχουμε διαψεύσεις από τη διοίκηση για τις φημολογούμενες επαφές με Αντσελότι και Ζιντάν», είπαν αρχικά στην κρατική τηλεόραση και μετά πήγαν στο κομμάτι των μεταγραφών.


«Η Γιουβέντους θα κάνει αλλαγές. Αυτές τις μέρες δουλεύει για να εξασφαλίσει τον πλάγιο μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ματέο Νταρμιάν, πρώτη κίνηση σε μια μεταγραφική καμπάνια που θα πρέπει να αναμένονται... πυροτεχνήματα. Στο κέντρο έχουν γίνει βήματα εμπρός για τους Εμρέ Τσαν και Λορέντσο Πελεγκρίνι. Στην επίθεση αυτή τη στιγμή δουλεύουν για την επιστροφή του Μοράτα, με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία, θα ρίξει το κασέ του και θα μοιραστεί σε περισσότερα χρόνια συμβολαίου. Πρέπει να πειστεί η Τσέλσι, ο Μαρότα προτείνει διετή δανεισμό και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς το 2020».


2 σχόλια:

  1. δεν εχει να δωσει κατι αλλο ο αλεγκρι..αυτο ειναι το ταβανι του.
    τωρα για τον μορατα να ερθει και να καθησει παγκο? η θα καθησει παγκο ο μαντζουκιτς? εχουμε πιατσα, κουαδραδο, νταγκλας κοστα, μπερναντεσκι..εκτος αν φυγει ο πιατσα και ο ματζουκιτς..τεσπα, θα δουμε, εχουμε ολο το καλοκαιρι να μιλαμε για μεταγραφες κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει και μια ευκαιρία ο κιν ο μικρός που τα πάει πολύ καλά. Είναι πολύ πιο ευέλικτος από ιγκουαιν και μαντζουκιτς αν και πιστεύω πως ο δεύτερος θα αποχωρήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή