11 Μαΐ 2018

Sky Italia: Η Γιούβε προχωράει σε μία μεταγραφή-έκπληξη

Σύμφωνα με το Sky Italia η Γιουβέντους προχωράει για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής-έκπληξη.

Το όνομα του Σαντιάγο Αρίας δεν είχε ακουστεί ή γραφτεί ποτέ για τους μπιανκονέρι, αλλά τελικά μπορεί να ακουστεί μια και καλή. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το Sky Italia, το οποίο μετέδωσε ότι η Γιούβε είναι κοντά στον 26χρονο Κολομβιανό της Αϊντχόφεν.

Ο Αρίας μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται ακόμη και σήμερα Παρασκευή στο Τορίνο για συζητήσεις με τους ανθρώπους των μπιανκονέρι, με τη μεταγραφή του Κολομβιανού δεξιού μπακ να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο.


Ακόμη κι αν αποκτηθεί ο Αρίας πάντως, θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο ότι δεν θα είναι αυτός η βασική μεταγραφή για το δεξί άκρο της άμυνας.


3 σχόλια:

  1. Ελπίζω όντως να προορίζεται για back-up γιατί δεν είναι αρκετός για το επίπεδο της Γιούβε.Ο Ντε Σίλιο όμως τι θα γίνει;Θα παραχωρηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλα ανεβασματα θεωρώ πως με κουαδραδο που είναι αμυντικά σωστός θα είναι μια καλή πλευρά

    Θεωρώ πως ο Αλέγκρι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον ντε σιλιο και ίσως να είναι αυτός που ζητά έναν παίχτη από το κάτω ράφι.
    Πάντως ένας σταρ στα μπακ μπορεί να είναι καλύτερη μεταγραφή ακόμα και επιθετικά το είδαμε εμείς με τον αλβες το είδαμε φέτος με τον κιμιχ της μπαγερν σε μια κακή χρονιά του λέβα παρατριχα να τους στείλει τελικό. Με λίγο ψάξιμο πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια μπακ

    Forza juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω πως ο Κουαδράδο είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν χρειάζεται μπακ. Ένα παίκτη στυλ Ισκο χρειάζεται και έναν καλό παίκτη στο κέντρο σαν τον Ματουιντί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή