29 Μαΐ 2018

Για παίκτη της Ρεάλ και πρόταση της Γιούβε 55 εκατ. ευρώ γράφει εφημερίδα της Μαδρίτης

Την ημέρα που γράφεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Μίραλεμ Πιάνιτς, γράφεται και ότι η Γιουβέντους θέλει παίκτη των Ισπανών.

Ο παίκτης αυτός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν από τους μπιανκονέρι, αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει πει πολύ καλά λόγια για αυτόν σε διάφορες συνεντεύξεις. Ποιος είναι; Ο Ματέο Κόβατσιτς.

Ο Κροάτης χαφ, ο οποίος ξέρει καλά από Ιταλία αφού αγωνιζόταν στην Ιντερ πριν υπογράψει στους μερένγκες, φέρεται λοιπόν να αποτελεί στόχο της Γιούβε, η οποία σχεδιάζει να κάνει πρόταση ύψους 55 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την μαδριλένικη AS.


Λίγα λεφτά παραπάνω, στα 65 εκατ. ευρώ, φέρεται να έχει ορίσει η Γιουβέντους τη βάση για οποιαδήποτε συζήτηση για τον Πιάνιτς, σύμφωνα με το Sky Sports. Να σημειώσουμε πάντως πως για το Κόβατσιτς δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται πως ενδιαφέρει τη Γιούβε. Πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι μπορεί, γενικά όμως το όνομά του έχει εμπλακεί σε σενάρια τουλάχιστον δυο μεταγραφικές σεζόν.


1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να μην είμαστε τέτοια βλήματα και τον πάρουμε καλά τους κορόιδεψε η ιντερ που τους τον πούλησε τόσο ακριβά μην την πατήσουμε
    Γιατι να δώσεις 55 για έναν παίχτη με λίγες συμμετοχές που περιβάλλεται γύρω από μεγαθήρια του κέντρου και τον κάνουν να φαίνεται καλός και όχι 80 για τον σαβιτς που ήταν φέτος ένα κέντρο μόνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή