14 Μαΐ 2018

Σε ποιον γκολκίπερ έκλεισε με έμφαση την πόρτα ο Μαρότα

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, του Τζίτζι Μπουφόν, του Πάουλο Ντιμπάλα αλλά και του Ματία Περίν.

Μία μέρα μετά την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και 4ου σερί νταμπλ, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε σε εκπομπή του Radio Rai και είπε τα εξής...

Για το μέλλον του Αλέγκρι: «Ανεξάρτητα από το τυπικό θέμα που είναι το συμβόλαιο που υπάρχει, το οποίο έχει διάρκεια για ακόμη δύο χρόνια αλλά είναι και σχετικό γιατί αυτό που μετράει είναι η θέληση των δύο πλευρών, αυτό που έχει δουλέψει και έχει κάνει τη διαφορά είναι η σχέση μας με τον Μαξ. Και πιστεύω ότι αυτή η σχέση μπορεί να συνεχιστεί. Εχουμε μια συνάντηση την επόμενη εβδομάδα και θα εξαρτηθεί από το πώς αισθάνεται, από το πώς βλέπει τα πράγματα. Από την πλευρά μας υπάρχει αισιοδοξία».

Για τον Περίν: «Ο Πρετσιόζι είναι ένας καλός, έξυπνος πρόεδρος που κατάφερε να δημιουργήσει ανταγωνισμό ανάμεσα σε εμάς, τη Νάπολι ή όποιον άλλο ενδιαφέρεται, για να έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Εμείς θέλουμε να έχουμε δύο τερματοφύλακες πολύ καλού επιπέδου».

Για τον Ντοναρούμα: «Δε νομίζω, έχουμε επιλέξει τον Σέζνι. Ο Βόιτσεκ θα είναι ο βασικός στην ομάδα του μέλλοντος, ο Ντοναρούμα δεν μας ενδιαφέρει».


Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην επίθεση: «Εχουμε ποδοσφαιριστές όπως οι Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι, οι οποίοι δεν είναι καν 26 ετών και θα παραμείνουν σίγουρα. Ο Πιάτσα υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό πέρυσι και τον δώσαμε δανεικό. Τώρα έχει επανέλθει κανονικά και θα αποφασίσουμε μαζί τι να κάνουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι και από τον Μάντζουκιτς, αλλά το θέμα, όπως έχω ξαναπεί, είναι να δούμε τι έχουν στο κεφάλι τους οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δούμε αν έχουν ακόμη κίνητρα, εγώ πιστεύω πως έχουν».

Για τον Μπουφόν: «Για τον Τζίτζι μπορώ να μιλήσω για το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν. Είναι ένας αυθεντικός πρωταθλητής. Ενας πρωταθλητής είναι αυθεντικός όταν φεύγοντας από ένα κλαμπ αφήνει κάτι αξιομνημόνευτο. Ο Τζίτζι αφήνει σπουδαίες αξίες, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Τις προσεχείς ημέρες θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ανιέλι για να αποφασίσει το μέλλον».


1 σχόλιο:

  1. Λίγο ύποπτο να μιλάει για επίθεση και να μην λέει κάτι για ιγκουαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή