3 Μαΐ 2018

Μένει στη Γιούβε όσο παραμένει και ο Αλέγκρι

Το μέλλον ενός παίκτη της Γιουβέντους εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα δημοσιεύματα για το αν θα παραμείνει ή όχι ο Αλέγκρι στον πάγκο των μπιανκονέρι και για την επόμενη σεζόν είναι καθημερινά, με τον καθένα να κάνει τις εκτιμήσεις του. Τώρα, όπως διαβάζουμε στην Corriere della Sera, το μέλλον του προπονητή επηρεάζει και αυτό κάποιων παικτών, όπως για παράδειγμα του Χουάν Κουαδράδο.

Στο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας τονίζεται ότι ο Αλέγκρι στηρίζει 100% τον Κολομβιανό και ο Κολομβιανός στηρίζει 100% τον προπονητή, με αποτέλεσμα η απόφαση του Μαξ να είναι αυτή που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του ποδοσφαιριστή.


Συγκεκριμένα, ο Κουαδράδο έχει συμβόλαιο ως το 2020 αλλά προς το παρόν, σημειώνει η εφημερίδα, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για επέκταση ή αναπροσαρμογή του. Αυτό θα γίνει, με υπογραφή ως το 2022, μόνο αν ο Αλέγκρι παραμείνει στον πάγκο. Αν όχι, είναι αρκετά πιθανό ο Κουαδράδο να μπει στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται με μια καλή πρόταση, χωρίς όμως να αναφέρεται το ποσό που θα ικανοποιούσε τη Γιουβέντους.


2 σχόλια:

  1. Μείνει η φύγει ο Αλέγκρι θεωρώ ότι ο Χουάν είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας και επιβάλλεται να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι νομίζω ότι περιμεναμε περισσότερα από εκεινον ...πολλες φορές αποδεικνύεται πολύ λιγος και είναι προφανές ότι έχει φτάσει ταβάνι,όσον αφορά την εξέλιξη του! Αλλά θέλω να μείνει γιατί γεμίζει με ποιότητα το ρόστερ της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή