4 Μαΐ 2018

«Αγώνες όπως αυτοί του περασμένου Σαββάτου ήταν μια επιστροφή στο παρελθόν και σε κάνουν να είσαι ακόμη πιο ιντερίστα»

Πάνω που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε, η… καρδιά μας πήγε στη θέση της. Ο Μάσιμο Μοράτι αποφάσισε να μιλήσει για το Ιντερ-Γιουβέντους.

Από το περασμένο Σάββατο είχαν μιλήσει όλοι, εκτός από αυτόν που περιμέναμε πώς και πώς. Τον αρχάγγελο της διαφάνειας, τον παράγοντα που ποτέ δεν έκανε τίποτα μεμπτό, τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε ακόμη και να αγιοποιηθεί αφού μια ζωή πήγαινε με το σταυρό στο χέρι... Με λίγα λόγια, περιμέναμε να μιλήσει ο πιο αποτυχημένος (βάσει αριθμών) παράγοντας την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αυτή η στιγμή έφτασε τελικά, με τον Μοράτι, ως κλασικός Μοράτι, να βλέπει τρελό παρασκήνιο, νέο Calciopoli, διαδόχους του Μότζι και ό,τι άλλο έλεγε πάντα. «Για πολλούς ιντερίστι αυτό που έγινε ήταν μια επιστροφή στο παρελθόν, ένιωσαν να ζουν ξανά την ίδια ιστορία, ένιωσαν ότι είναι θύματα περίεργων καταστάσεων», είπε.


«Αγώνες όπως αυτοί του περασμένου Σαββάτου σε κάνουν να είσαι ακόμη πιο ιντερίστα», πρόσθεσε ο Μοράτι και μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμη πιο ιντερίστα και τα επόμενα χρόνια γιατί θα έρθουν κι άλλες ήττες.

Κι αφού τα είπε αυτά, αμέσως μετά συμπλήρωσε ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε λάθος με τις αλλαγές του και ότι η Ιντερ θα έπρεπε να κρατήσει το 2-1 και σίγουρα όχι να χάσει με 2-3 μέσα σε δύο λεπτά, από την στιγμή που ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 87’...


3 σχόλια:

  1. ΠΟΥΣΤΡ@ ΜΕΓΑΛΗ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το φίδι στο σήμα της ιντερ είχε πρόσωπο θα ήταν αυτό στη φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν με το πιο Ιντεριστα εννοεί ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ, τότε ναι συμφωνούμε...
    Όσο για το παρελθόν, εσύ είσαι ο μονος που απαγορεύεται να μιλάς. Ας δεχοσουν να γίνει έρευνα και μετά την πενταετια παραγραφης της φάρσας που μόνος σου έστησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή