18 Μαΐ 2018

Το κίνητρο που έδωσε ο Αλέγκρι στον Μπουφόν ακόμη και στο τελευταίο ματς

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στο «αντίο» του Τζίτζι Μπουφόν στη Γιουβέντους, δίνοντας και ένα τελευταίο κίνητρο στον αρχηγό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού ματς-φιέστα με τη Βερόνα, ο προπονητής των μπιανκονέρι ρωτήθηκε φυσικά για τον Μπουφόν και το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σίγουρα για τελευταία φορά με τη φανέλα της Γιούβε, ενδεχομένως και γενικά, αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

«Αύριο για όλους και ειδικά για τον Τζίτζι θα είναι μια ιστορική μέρα. Θέλουμε να τον γιορτάσουμε. Από εκεί και πέρα, ο ίδιος θα αποφασίσει τι θα κάνει, αλλά το σημαντικό είναι ότι αύριο θα γιορτάσουμε το 7ο scudetto, το 4ο Coppa Italia και το κλείσιμο της καριέρας του Μπουφόν στη Γιουβέντους...», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος αμέσως μετά φρόντισε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον αρχηγό για την αυριανή ιδιαίτερη μέρα.


«Μας λείπει ένα τελευταίο βηματάκι: Αν δε δεχθούμε γκολ από τη Βερόνα αύριο, θα είμαστε η ομάδα που θα έχει τα περισσότερα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ σε όλη την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Θα είναι σημαντικό και για τον Τζίτζι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου