Σελίδες

Το πανό που σηκώθηκε για τη Σουπέργκα και έκανε πολλούς να νιώσουν καλά για το περιεχόμενό του

Η κόντρα των οπαδών της Γιουβέντους με αυτούς της Τορίνο είναι γνωστή. Και δεν είναι λίγες οι φορές που οι μεν τη λένε στους δε ακόμη και με απαράδεκτους τρόπους.

Οπως με το να βρίζουν και προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών. Και από το πέταλο της Γιουβέντους έχουν αναρτηθεί πανό κατά της ομάδας που είχε το τραγικό δυστύχημα στη Σουπέργκα, και από τους οπαδούς της γκρανάτα (τις περισσότερες φορές και με πιο εμετικό τρόπο) έχουν ακουστεί πολλά για τους νεκρούς του Χέιζελ.


Στις 4 Μαΐου, μια ημέρα πριν το ματς της Γιούβε με την Μπολόνια ήταν η επέτειος της τραγωδίας των Τορινέζων. Στην κούρβα των μπιανκονέρι υψώθηκε ένα πανό που έκανε αρκετούς να νιώσουν καλά για το περιεχόμενό του.«Τιμή στους νεκρούς της Σουπέργκα», έγραφε. Η κίνηση έγινε από σύνδεσμο της Γιούβε που εδρεύει στο Τορίνο, τους Tradizione.

Το θέμα δημοσιεύθηκε στο οπαδικό σάιτ bandierabianconera.blogspot.gr


2 σχόλια:

  1. Κάθε νουνεχής συμφωνεί ότι η ομάδα της Τορίνο τη δεκ. του 40 ήταν ασυναγώνιστη και επομένως η μνήμη των απολεσθέντων δεν διαγράφεται εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...