30 Ιουν 2018

Ο «Δούρειος Ιππος» που μπορεί να… ρίξει τον Λοτίτο και να πάρει η Γιούβε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σε μία λογική τιμή

Οι ιταλικές εφημερίδες (προ)βλέπουν τον Ζόρζε Μέντες να μπλέκεται με την υπόθεση Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο Σέρβος χαφ είναι το βασικό θέμα στο σημερινό ρεπορτάζ της Γιουβέντους και στις τρεις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Ιταλίας, αν και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, κάτι νεότερο.

Υπάρχει, όμως, μια νέα παράμετρος πλέον που μπορεί να παίξει ρόλο στο θέμα. Και αυτή η παράμετρος ονομάζεται Ζόρζε Μέντες. Ο μάνατζερ του Ζοάο Κανσέλο, με τον οποίο η Γιούβε αρχίζει μια νέα σχέση πλέον, είναι πολύ κοντά στο περιβάλλον του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και μπορεί να επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Μέντες, ας μην ξεχνάμε, είχε βοηθήσει πέρυσι τον Κλαούντιο Λοτίτο να... νικήσει τους μπιανκονέρι στο θέμα του Κεϊτά Μπαλντέ, όταν έφερε τελευταία στιγμή πρόταση στη Λάτσιο από τη Μονακό, με αποτέλεσμα τώρα τα ρεπορτάζ να τον θέλουν έτοιμο να δουλέψει για την άλλη πλευρά.


Για τη Γιουβέντους δηλαδή, πιέζοντας με τον τρόπο του ώστε να έρθουν πιο κοντά οι δύο ομάδες, κάνοντας παράλληλα πραγματικότητα την επιθυμία του παίκτη. Γιατί αυτό που γράφουν σήμερα όλοι στην Ιταλία, ειδικά μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, είναι πως αποτελεί ουσιαστικά κρυφό μυστικό ότι θέλει να υπογράψει στους μπιανκονέρι.


2 σχόλια:

  1. Μέτριο μουντιάλ πολλά λάθη δεν μου γεμίζει το μάτι για τόσα εκατομμύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και ντε χεα, μεσσι λεβαντοφσκι, οζιλ κλπ αν θυμοσασταν τι εκανε περσυ σε σεριε α και γιουροπα ίσως ειχατε αλλη γνωμη

      Διαγραφή