20 Ιουν 2018

Ο πιθανός ρόλος που μπορεί να έχει ο Πιάνιτς στη μεταγραφή του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Χθες γράφαμε για τις διαφορές στα ρεπορτάζ Ιταλών και Καταλανών για τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Σήμερα θα δούμε τις διαφορές μεταξύ... Ιταλών.

Το forzajuve.gr ανέβασε χθες ένα κομμάτι για τον Βόσνιο χαφ και αναρωτηθήκαμε αν είναι όντως τόσο αθώο όσο φαίνεται το θέμα ή αν όντως παίζει το σενάριο μεταγραφής στη Μπαρτσελόνα. Αν κρίνουμε από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (η Tuttosport γράφει για 80 εκατ. ευρώ) ή από τις δηλώσεις του μάνατζερ του, υπάρχει θέμα.

Αυτό, ασφαλώς, δε σημαίνει ότι θα γίνει σίγουρα η μεταγραφή. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί κανείς να πει με 100% βεβαιότητα αυτή τη στιγμή ότι δε θα γίνει. Το θέμα είναι ανοιχτό και αυτό φαίνεται και από τα σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ, τα οποία διαφωνούν μεταξύ τους.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν δύο τάσεις. Η μία υποστηρίζει ότι ο Πιάνιτς δεν κουνιέται, ότι η Γιουβέντους δεν το συζητάει καν και ότι σύντομα θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Αυτό το υποστηρίζει δυνατά η Corriere dello Sport και κάπως έτσι το βλέπει και η Gazzetta dello Sport.


Η δεύτερη τάση στα ρεπορτάζ, λέει ότι ο Βόσνιος θα πουληθεί στη Μπαρτσελόνα για 70-80 εκατ. ευρώ και με  αυτά τα λεφτά, συν όσα θα προσθέσει ή με κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα, η Γιούβε θα... κηρύξει επίθεση στη Λάτσιο για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Αυτό μπορεί, γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα, να το υποστηρίζει και η La Stampa, με ό,τι σημαίνει αυτό, αφού σήμερα γράφει ότι οι μπιανκονέρι κοιτάζουν πάντα προς τον Σέρβο χαφ αλλά για να αποκτηθεί θα πρέπει να γίνει μια πολύ ακριβή πώληση.

Εν αναμονή των εξελίξεων επομένως, όποιες κι αν είναι αυτές...


3 σχόλια:

  1. Δεν έχει κανένα νόημα να πουλήσεις τον Πιάνιτς για να πάρεις Μιλινκοβιτς. Καλύτερα να μην πάρουμε τον Μιλινκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ειναι οι μεγαλυτεροι ξεφτιλες εαν πουλησουν βασικοτατο για να παρουν εναν αλλον.Αναρωτιεσται μετα γιατι εχουν τετοιο κολλημα με τον Αλεγκρι.Γιατι τον κανουν οτι θελουν.Και σεις παιδια εδω στο σαιτ το επικροτητε ολο αυτο.Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη ο δικός μας ρόλος είναι να μεταφέρουμε τα νέα της ομάδας. Κατά περίπτωση, σε αρθρογραφία, υπάρχει κριτική και σε επιλογές που οι αρθρογράφοι δε θεωρούν πως είναι σωστές. Από 'κει και πέρα, το σάιτ έχει κρατήσει την ίδια φιλοσοφία από την αρχή μέχρι σήμερα: παρουσιάζει τις ειδήσεις ως έχουν και αν θέλουν οι συντάκτες, γράφουν τη γνώμη του μέσω άρθρων. Forza Juve!

      Διαγραφή