4 Ιουν 2018

Ανέβασε την προσφορά η Γιούβε για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς: 80 εκατ. ευρώ και τρεις παίκτες

Στη Σερβία υποστηρίζουν ότι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει δώσει το «ok» για τη Γιουβέντους, η οποία δελεάζει τη Λάτσιο με λεφτά και τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Το θέμα του Σέρβου χαφ των λατσιάλι παραμένει και θα παραμένει στην επικαιρότητα μέχρι να κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και στην πατρίδα του, αλλά και στην Ιταλία, πιστεύουν ότι τελικά αυτή η υπόθεση μπορεί να κλείσει με τον παίκτη να υπογράφει στη Γιούβε.

Συγκεκριμένα, σερβικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεση του για μεταγραφή στους μπιανκονέρι, αρκεί φυσικά αυτοί να τα βρουν με την Λάτσιο.


Και για να συμβεί αυτό, γράφουν οι Ιταλοί, ο Μπέπε Μαρότα πέρα από λεφτά, τα οποία υπολογίζονται στα 80 εκατ. ευρώ, προσφέρει και τρεις ποδοσφαιριστές στον Κλαούντιο Λοτίτο.

Ποιοι είναι αυτοί; Μάρκο Πιάτσα, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Στέφανο Στουράρο, με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, θεωρητικά, να μένει ικανοποιημένος από αυτή την τριάδα. Προς το παρόν, όμως, όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο ενώ το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας Μουντιάλ σημαίνει ότι ο Λοτίτο, λογικά, δε θα βιαστεί να πει «ναι» πουθενά.


4 σχόλια:

  1. Να δωσει η Γιουβε 2 παικτες που ειχε σκοπο να στηριχθει, και τον ζωγραφο της; Δυσκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαμε για ξεβρακωμα αν γινει. δηληδη Πιατσα που κοστολογειται 20-25 εκ, Ρουγκανι δεν ξερω,αλλα αν η Μιλαν ζηταει για τον Ρομανιολι 60 η Γιουβε ποσο? Στουραρο θα ελεγα 8-10 αλλα με τις τιμες που παιζουν θα πω μινιμουμ 10 με μαξιμουμ 15...συν τα 80 στο χερι. Δεν χτυπαμε τον Μεσι καλυτερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δώσει πιατσα που ο κιελινι έλεγε τα καλύτερα και ρουγκανι που ο αλεγκρι έλεγε οτι θα είναι ο βασικος αμυντικός για τα επόμενα 10 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζουμε μη γινει κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή