18 Ιουν 2018

Τα 60 εκατ. ευρώ που ζητούν από τη Γιουβέντους για δύο παίκτες

Η Γιουβέντους κινείται τόσο για τον Ζοάο Κανσέλο όσο και για τον Ματέο Νταρμιάν, έχοντας ένα καλό σύμμαχο σε κάθε περίπτωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia και της Gazzetta dello Sport, η απόκτηση του ενός δεν αποκλείει την απόκτηση και του άλλου, λόγω του τραυματισμού του Λεονάρντο Σπινατσόλα και της αβεβαιότητας που υπάρχει για τον Αλεξ Σάντρο (ο Νταρμιάν παίζει κι αριστερά).

Ετσι, κρατάει ανοιχτά και τα δύο μέτωπα, έχοντας καλές πιθανότητες και στα δύο, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις προτάσεις της και σε αυτά που θέλουν οι ομάδες τους.

Στην περίπτωση Κανσέλο, η Βαλένθια θέλει 40 εκατ. ευρώ σε λεφτά ενώ η Γιούβε φτάνει ως τα 35 υπολογίζοντας λιγότερα χρήματα και κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα. Οι Ισπανοί αντιστέκονται αλλά έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα: Με εντολή της UEFA, για το Financial Fair Play, θα πρέπει ως το τέλος Ιουνίου να παρουσιάσουν έσοδα 40 εκατ. ευρώ από πωλήσεις. Αρα, ο χρόνος θα αρχίσει σιγά-σιγά να πιέζει τη Βαλένθια και εκεί ποντάρει η Γιουβέντους.


Στην περίπτωση Νταρμιάν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει 20 εκατ. ευρώ και οι μπιανκονέρι προσφέρουν 12. Οι δύο ομάδες αναμένεται να τα πουν από κοντά εντός της εβδομάδας, με τη Γιούβε να ποντάρει στο γεγονός ότι ο Νταρμιάν έχει αποφασίσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία για να ντυθεί μπιανκονέρο και έχει ενημερώσει τους Αγγλους ότι δεν τον ενδιαφέρει καμία άλλη πρόταση.


2 σχόλια:

  1. Παλτά και οι δύο. Με λίγα λεφτά πήρε Σιντιμπε η Ατλέτικο, και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε ενα δεξι μπακ της προκοπής. Ποιος Νταρμιαν και Κανσελο. Ο Λιχτσταινερ στα 40 του θέλει για πρωινό κάτι τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως καλύτερα κανσελο παρά νταρμιαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή