30 Ιουν 2018

Η συγκίνηση του Λιχτστάινερ για τα 7 χρόνια στο Τορίνο

Μπορεί η Ελβετία να προετοιμάζεται για τους «16» του Μουντιάλ αλλά ο Στέφαν Λιχτστάινερ ζει με συγκίνηση την τελευταία του μέρα ως παίκτης της Γιουβέντους.

Οι Ελβετοί πήραν την πρόκριση για τα νοκ-άουτ ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με τη Σουηδία. Ολων; Μάλλον όχι.

Ο αρχηγός τους, όπως απέδειξε με μια ανάρτηση του στα social media, σκέφτεται τη Γιούβε αφού σήμερα είναι η τελευταία μέρα του συμβολαίου του και έχοντας ήδη υπογράψει στην Αρσεναλ, ο Λιχτστάινερ έστειλε το εξής μήνυμα.

«Σήμερα είναι επισήμως η τελευταία μου μέρα ως Γιουβεντίνος. Ηταν μια απίστευτη τιμή για μένα το να έχω τη δυνατότητα να φοράω αυτή τη φανέλα κάθε μέρα τα τελευταία επτά χρόνια. Ελπίζω ότι η επιτυχημένη ιστορία σας θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Grazie αγαπητοί Γιουβεντίνοι, θα είστε πάντα στην καρδιά μου. #FinoAllaFine».


Grazie κι από εμάς στον Στέφαν για αυτά τα επτά χρόνια, για το πρώτο επίσημο γκολ στο Juventus Stadium, για τις 258 συμμετοχές και τα 15 γκολ, για όλες τις καλές ή κακές στιγμές αυτών των επτά ετών.


1 σχόλιο: