19 Ιουν 2018

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν γύρω από τον Πιάνιτς

Η περίπτωση του Μίραλεμ Πιάνιτς μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη ή τόσο αθώα όσο φαίνεται.

Επειτα από ένα διάστημα ηρεμίας σε ό,τι αφορά τον Βόσνιο χαφ, την περασμένη εβδομάδα είχαμε δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Σε αυτά τα δημοσιεύματα, η «απάντηση» της Γιουβέντους ήταν να διαρρεύσει μέσω του Sky Italia ότι δεν σκέφτεται καν την πώληση του.

Την ίδια ώρα, ενημερωθήκαμε ότι ούτε ο Πιάνιτς θέλει να φύγει, αντιθέτως σύντομα θα του προταθεί νέο συμβόλαιο, με αύξηση ετήσιων απολαβών, το οποίο αναμένεται να υπογράψει. Ολα καλά ως εδώ. Από εδώ και πέρα, όμως, αρχίζουν οι δεύτερες σκέψεις...

Καταρχάς, ο Πιάνιτς πριν λίγες μέρες έκανε like στα social media σε ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας που στηρίζει την Μπαρτσελόνα και έγραφε ότι τον θέλουν οι μπλαουγκράνα. Λίγα λεπτά μετά, βέβαια, το διόρθωσε αυτό το like, λέγοντας ότι είναι fake news και ότι δεν πρόσεξε καν τι έγραφε. Οχι και 100% πειστικό πάντως. Δηλαδή ο Μίραλεμ κάνει like χωρίς να διαβάζει τι γράφουν για τον ίδιο; Κι αν έγραφαν «είναι δυνατόν να θέλετε να πάρετε τον άμπαλο Πιάνιτς;», θα έκανε like πάλι (αφού δεν το διάβασε);

Τώρα, σήμερα δηλαδή, υπάρχουν καταλανικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα έχουν δώσει το ok για την απόκτηση του και ότι οι μπλαουγκράνα έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του για να δουν τι μπορεί να γίνει. Την ίδια ώρα, το Sky Italia επιμένει ότι για τη Γιουβέντους ο Βόσνιος δεν πωλείται.


Επειδή αυτά που λένε οι δύο πλευρές είναι 100% αντίθετα, δύο ενδεχόμενα μπορούμε να σκεφτούμε. Το πρώτο είναι να έχουν δίκιο οι Ιταλοί και άδικο οι Καταλανοί, το έχουμε δει να συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις άλλωστε.

Το δεύτερο και πιο... πονηρό, είναι να έχουν δίκιο οι Καταλανοί και η Γιούβε να διαρρέει όσα διαρρέει προκειμένου να ανεβάσει κατά πολύ την τιμή του Πιάνιτς. Απλά αν ισχύει αυτό, αν δηλαδή πουληθεί ο πιο μπαλαδόρος από τους χαφ των μπιανκονέρι, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί ένας παικταράς για τη μεσαία γραμμή.

Θα γίνει άραγε έτσι; Ενας Λοτίτο ή ένας Ραϊόλα ξέρει...


1 σχόλιο:

  1. Άμα πουλήσει ο καράφλας και τον Πιάνιτς τότε τέρμα το όνειρο του Τσάμπιονς Λίγκ.
    Βέβαια τα καταλανικά δημοσιεύματα πριν τρία χρόνια είχαν σίγουρο και τον Πογκμπα για Μπαρτσελόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή