14 Ιουν 2018

Οι χειρισμοί που καίνε τη μεταγραφή Τσαν

Η περίπτωση του Εμρέ Τσαν είναι πραγματικά... περίπτωση και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο.

Ο Μπέπε Μαρότα έκανε δηλώσεις πριν δύο μέρες, στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που βρέθηκε, και είπε για τον Τσαν ότι υπάρχει αισιοδοξία, ότι είναι σε συνεχή επαφή με τον μάνατζερ του και ότι εντός 10ημέρου θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαρότα δηλώνει αισιόδοξος και δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που ακούμε, είτε από τον ίδιο είτε από το ρεπορτάζ κάποιου Μέσου, ότι εντός 10ημέρου θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ακόμη κι αν όντως υπάρξουν, αυτό είναι και το πιο πιθανό άλλωστε, αφού όλοι σε Ιταλία-Αγγλία γράφουν και λένε ότι έχει κλείσει στη Γιουβέντους, γιατί έχει γίνει όλο αυτό το... παιχνίδι; Ο Εμρέ Τσαν ακούστηκε για πρώτη φορά το περσινό καλοκαίρι και από τότε η υπόθεση του έχει μετατραπεί σε ένα σίριαλ που δεν έχει προηγούμενο.


Εκτός κι αν ο Τσαν έρθει στη Γιούβε και κάνει τρομερά πράγματα, οπότε θα πούμε ότι άξιζε τον κόπο όλη αυτή η αναμονή. Γιατί είναι τόσο μεγάλη η αναμονή, για έναν παίκτη που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο χαφ που έχουμε δει στους μπιανκονέρι, που στο τέλος θα υπάρχει γκρίνια στην πρώτη κακή εμφάνιση. Ετσι όπως το έχουν χειριστεί το θέμα όλοι...


1 σχόλιο:

  1. Αυτό που με νευριάζει είναι πως θεωρούν ότι θα πάρει φανέλα βασικού από την αρχή λες και δεν βλέπουν αλλεγκρι και γιουβε
    Εδώ έφαγε πάγκο ο Κόστα δεν θα φάει ο τσαν;
    Θεωρώ ότι θα υπάρχει και άλλη μια κίνηση στα χαφ πιο ηχηρή ξέρουν όλοι ότι εκεί πονάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή