4 Ιουν 2018

«Ο Ζιντάν μπορεί να υπογράψει στη Γιουβέντους»

Μία ατάκα του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας «σπρώχνει» προς το Τορίνο τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Από τη στιγμή που ο Γάλλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης όλοι προσπαθούν να μαντέψουν τον επόμενο προορισμό του.

Ενα από τα πιο πιθανά σενάρια θέλει τον Ζιντάν να αναλαμβάνει την εθνική Γαλλίας μετά το τέλος του Μουντιάλ αλλά ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρατ, δεν είναι και τόσο σίγουρος.


«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή αυτή τη στιγμή. Θα δούμε αν ο Ντεσάμπ αποφασίσει να αποχωρήσει, ίσως σε δέκα χρόνια, θα δούμε», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για τον Ζιντάν, απάντησε: «Ο Ζινεντίν μπορεί να υπογράψει στη Γιουβέντους».

Υπενθυμίζουμε ότι οι bookmakers θεωρούν όντως τη Γιούβε ως τον πιθανότερο προορισμό του «Ζιζού» αλλά σε ένα χρόνο, όχι άμεσα.


2 σχόλια:

  1. Τον αφήνει η γυναίκα του τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ζιντάν στη Γιούβε; Μπορεί πράγματι να της δώσει αυτό το κάτι που της λείπει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δηλαδή τις νίκες στους τελικούς. Από κει και πέρα νομίζω ότι ο Ζιντάν δεν μπορεί να κριθεί με ακρίβεια, επειδή πήρε τους τίτλους στη Ρεάλ, μια ομάδα που θα μπορούσε να πάρει τίτλους και χωρίς προπονητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή