11 Ιουν 2018

Παίρνει αύξηση 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και πάνω του χτίζεται η μεσαία γραμμή της Γιούβε

Τις τελευταίες μέρες ήταν πρωταγωνιστής σε μεταγραφικά σενάρια αλλά όλα δείχνουν ανανέωση συμβολαίου.

Οι Ισπανοί έγραψαν για την Μπαρτσελόνα, οι Γάλλοι για την Παρί Σεν Ζερμέν και οι Ιταλοί τώρα γράφουν για τη... Γιουβέντους.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς έχει διαβάσει διάφορα σενάρια για το μέλλον του αυτές τις ημέρες αλλά το επικρατέστερο είναι η παραμονή του στο Τορίνο και μάλιστα η... ισχυροποίηση του.

Με βάση όσα γράφονται το τελευταίο 48ωρο, σύντομα η διοίκηση θα καλέσει για συζητήσεις τον Βόσνιο χαφ με στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του με αύξηση των απολαβών.

Από τα 4,5 εκατ. ευρώ ο Πιάνιτς αναμένεται να πάει στα 6 και αυτό, στη μισθολογική κλίμακα των μπιανκονέρι, σημαίνει ότι αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Κατά τη Gazzetta dello Sport, ο Πιάνιτς -με αυτή την πρόταση που θα του γίνει- αναγνωρίζεται ως ο πολυτιμότερος χαφ και αυτός γύρω από τον οποίο θα χτιστεί η υπόλοιπη μεσαία γραμμή.


Και κάπου εδώ, να αναφέρουμε κάτι που είχαμε διαβάσει πριν δέκα μέρες σε αγγλική ιστοσελίδα. Σύμφωνα με όσα έγραφαν, ο Εμρέ Τσαν αποφάσισε να πει «όχι» στη Λίβερπουλ και «ναι» στη Γιουβέντους, επειδή ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι του είπε αυτό που δεν του είπε ο Γιούργκεν Κλοπ: Οτι τον προορίζει για ακριβώς μπροστά από την άμυνα.

Αρα, αν όντως ισχύει αυτό, ο Πιάνιτς θεωρητικά θα είναι πιο απελευθερωμένος στο παιχνίδι του, στο οποίο ο Αλέγκρι θέλει τη νέα χρονιά να υπάρχει ταχύτητα στα πόδια και στη σκέψη από το κέντρο και μπροστά.


1 σχόλιο:

  1. Δεν πιστεύω ότι περιορίστηκε φέτος ο πιανιτς και μην προορίζεται τον τσαν βασικό από τώρα πιστεύω ότι θα γίνει μια ακόμα δυνατή μεταγραφή στο κέντρο ελπίζω πογκμπα η βινταλ και η τριάδα θα είναι με αυτόν τον πιανιτς και τον ματουιντι που τον ξεχνάμε ενώ έκανε καλή σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή