Σελίδες

Θέλει να έρθει στη Γιουβέντους αλλά οι απαιτήσεις είναι «εκτός λογικής»

Η Corriere della Sera γράφει ότι σύντομα ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς θα ενημερώσει τη Λάτσιο ότι θέλει να έρθει στη Γιουβέντους, η οποία -σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport- θεωρεί εκτός λογικής τις απαιτήσεις του Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο Σέρβος χαφ θα γίνει σιγά-σιγά, αν δεν είναι ήδη, κεντρικό πρόσωπο στα ιταλικά μεταγραφικά ρεπορτάζ, αφού μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο να παραμείνει στη Λάτσιο.

Το θέμα είναι πού θα πάει και η πολιτική Corriere della Sera γράφει σήμερα ότι εντός των προσεχών ημερών ο μάνατζερ του θα είναι στη Ρώμη για να συναντηθεί με τον Κλαούντιο Λοτίτο. Σε αυτό το ραντεβού, συμπληρώνει η εφημερίδα, ο Ματέγια Κέζμαν αναμένεται να ενημερώσει τον πρόεδρο της Λάτσιο για την επιθυμία του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους.


Σε μια τέτοια περίπτωση, οι δύο ομάδες θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και σε αυτό το ενδεχόμενο αναφέρεται σήμερα η Gazzetta dello Sport, γράφοντας ότι οι μπιανκονέρι θέλουν τον Σέρβο και δε θα είναι πρόβλημα να τα βρουν μαζί του, αλλά το θέμα είναι να τα βρουν με τον Λοτίτο. Κάτι που δε θα είναι εύκολο αν επιμείνει στις απαιτήσεις του, οι οποίες, όπως γράφει η εφημερίδα, χαρακτηρίζονται «εκτός κάθε λογικής» από τον Μπέπε Μαρότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...