Σελίδες

Στο πρόσωπο του Ιγκουαΐν βλέπουν στη Γιούβε μια δυνατή πώληση που θα φέρει λεφτά για μεταγραφές

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι προς την έξοδο της Γιουβέντους, με βάση τα νεότερα ρεπορτάζ.

Αρκετές φορές από το τέλος της σεζόν κι έπειτα έχει παίξει το σενάριο της πώλησης του Αργεντίνου φορ, με την Τσέλσι να είναι η ομάδα που εμφανίζεται σαν φαβορί για να τον αποκτήσει. Γνωστή, άλλωστε, η σχέση με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Τα σενάρια αυτά επανήλθαν τις τελευταίες μέρες και έκαναν λόγο για ανταλλαγή με τον Αλβαρο Μοράτα, αλλά σήμερα το όνομα του Ισπανού φορ έχει εξαφανιστεί. Αντιθέτως, αυτό που υποστηρίζουν οι Ιταλοί είναι ότι η μεταγραφή θα κλείσει ή θα πρέπει να κλείσει (θα πρέπει να δώσει η Τσέλσι δηλαδή) στα 60 εκατ. ευρώ.


Αυτό, μάλιστα, το υποστηρίζει για πρώτη φορά και το Sky Italia, το οποίο όλο αυτό το διάστημα έλεγε ότι δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης του Ιγκουαΐν. Τώρα, στη σημερινή πρωινή ενημέρωση για τα μεταγραφικά, αναφέρθηκε στο θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας ότι αν αποκτηθεί θα πρέπει να γίνει μια καλή πώληση και αυτή τελικά μπορεί να είναι του Ιγκουαΐν στην Τσέλσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...