4 Ιουλ 2018

Marca: Ψάχνουν σπίτι στο Τορίνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι Ιταλοί προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αλλά οι Ισπανοί το προχωράνε τόσο ώστε να γράφουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει σπίτι στο Τορίνο.

Τα ιταλικά ΜΜΕ, όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα κομμάτια, προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα στο θέμα του Πορτογάλου. Επιβεβαιώνουν ότι στο Τορίνο το σκέφτονται και ότι υπολογίζουν όλες τις παραμέτρους, δεν... ανοίγονται περισσότερο και γενικά σου δίνουν την αίσθηση ότι κάτι παίζει. Πόσο σοβαρό είναι αυτό, θα φανεί από τις εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.

Οι Ισπανοί, όμως, κάνουν το ακριβώς αντίθετο και αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι ότι το κάνει η Marca. Η οποία ανέβασε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της νεότερο ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Ρονάλντο έχει αποφασίσει ότι η νέα του ομάδα θα είναι η Γιουβέντους και άνθρωποι του περιβάλλοντος του ψάχνουν για το ιδανικό σπίτι στο Τορίνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες.


Η Marca συμπληρώνει ότι ο Κριστιάνο ξέρει πως στο Τορίνο το κλίμα είναι εντελώς αντίθετο από αυτό της Μαδρίτης, αλλά τον έχουν κερδίσει οι οπαδοί της Γιουβέντους από τη βραδιά του 0-3 και γενικά νιώθει ότι οι μπιανκονέρι μπορούν να του φτιάξουν το τέλειο σκηνικό από όλες τις απόψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου