7 Ιουλ 2018

Σε δύσκολη θέση ο Φλορεντίνο Πέρεθ που προσπαθεί να παίξει τα ρέστα του στην υπόθεση Ρονάλντο

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ καταλαβαίνει ότι βγαίνει χαμένος από την υπόθεση Ρονάλντο και γι' αυτό θέλει να... εκνευρίσει τον Πορτογάλο και τη Γιουβέντους.

Οπως αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης καταλαβαίνει ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στους οπαδούς της ομάδας του, αφού έχουν αντιληφθεί όλοι ότι είναι ο βασικός λόγος που ο Ρονάλντο αποφάσισε πριν μήνες να αποχωρήσει.

Το γεγονός αυτό, συν το ότι ο Πορτογάλος δεν έδειξε καμία διάθεση επαναπροσέγγισης τα τελευταία 24ωρα, μεταφέροντας -μέσω του Ζόρζε Μέντες- την απόφαση του να φύγει και να υπογράψει στη Γιουβέντους, έχουν ως συνέπεια ο Πέρεθ να κάνει τώρα παιχνιδάκια...

Ποια είναι αυτά; Από τη μία θέλει μια δημόσια τοποθέτηση του Κριστιάνο με την οποία θα παίρνει ο ίδιος την ευθύνη για το «διαζύγιο», από την άλλη αφήνει να εννοηθεί ότι θα ζητήσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ (ενδεχομένως 150, ίσως για να πάρει 130 όπως έγραφε χθες η La Stampa), σήμερα διαβάζουμε ότι θα προσπαθήσει να το καθυστερήσει λίγες μέρες το θέμα, περισσότερο για σπάσιμο στον Ρονάλντο, γνωρίζοντας ότι στην Ιταλία ανυπομονούν όλοι για τη στιγμή που θα τον δουν να προσγειώνεται στο Τορίνο.


Σε όλα αυτά, όπως αναφέρει σήμερα το σύνολο των ιταλικών ΜΜΕ, η Γιουβέντους απαντάει με ηρεμία. Οι μπιανκονέρι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ζόρζε Μέντες και περιμένουν να καταλήξει οριστικά στο τι θα ζητήσει ο Πέρεθ, έχοντας το «ναι» του ποδοσφαιριστή. Και αυτό το «ναι» δεν αλλάζει, όπως μετέφερε ο Μέντες στον πρόεδρο της Ρεάλ και επανέλαβε στους ανθρώπους της Γιούβε ξανά αυτά τα 24ωρα.

Αναμονή επομένως...


5 σχόλια:

  1. Άντε ρε παιχταραααααα!!!! Ερώτηση παιδιά. Ξέρουμε κάτι άλλο για κεταγρμετααπο Ιταλία μερια; Γιατι εδώ τα......αντικειμενικα σαιτ δεν βγάζουν κάτι παραπάνω μόνο ψεματατου στυλ θυσιάζονται ο Πιπιτα και ο Ντυμπαλα για Ρονάλντο. Ναι φέρνουμε τον καλύτερο για να παίζει με......στουραριδες. Μπράβο στους αντικειμενικούς δημοσιοκαφρους για τα ψέματά τους μην τυχόν και τους χαλάσουμε τη πιατσα περί Μπαρτσελόνα ρεαλ και Πρέμιερ λιγκ. Πώς θα λένε μετά ωωωωω το καλυτερο πρωταθληαμστο κόσμο;;; Με τον πρωταθλητή Αγκουερο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα θα έρθει ο Ρονάλντο εγώ λέω να πουλήσει τον ιγκουαιν με καμία 70 εκ. για να βγάλει χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Alex, ό,τι βγαίνει και αξιολογείται ως σημαντικό, γράφεται στο σάιτ με το δικό μας στυλ. Για τον Γκονσάλο υπάρχει σχετικά δημοσιεύματα καιρό τώρα, πριν σκάσει το θέμα του Πορτογάλου. Για Ντιμπάλα δεν πιστεύουμε πως θα γίνει κάτι, γιατί εκεί που θα τους αποθεώσουν, θα τους κατεβάσουν. Δεν είναι επικοινωνιακή κίνηση.

    Θες τη γνώμη μας; Θα υπάρξει μια σημαντική πώληση. Ισως μεταξύ Γκονσάλο και Αλεξ Σάντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούγεται από εξωτερικό ότι ο Ρονάλντο πιέζει μαρσελο. Ισχύει κάτι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουμε γράψει κάτι σχετικό και δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή