24 Ιουλ 2018

Πώς συνδέεται η επιστροφή Μπονούτσι με τον Ιγκουαΐν και η επιθυμία που ξεκίνησε το στόρι της μεταγραφής

Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε τις δικές του πληροφορίες για την υπόθεση Μπονούτσι, τονίζοντας ότι όλα ξεκινούν από την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Το ανέφερε πρώτο ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sportitalia, ακολούθησε η Gazzetta dello Sport, μετά ήταν η σειρά του Sky Italia και τώρα ο Ντι Μάρτζιο στην ιστοσελίδα του ανέφερε τι λένε οι δικές του πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα. Ας δούμε, λοιπόν, τα κυριότερα σημεία...

- Ο Μπονούτσι θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους και έχει στείλει τα μηνύματα του στη διοίκηση των μπιανκονέρι τις τελευταίες εβδομάδες.

- Η Τσέλσι δεν επιταχύνει για τον Ιγκουαΐν ενώ η Μίλαν επιμένει. Αν οι ροσονέρι θέλουν όντως τον Αργεντίνο, θα πρέπει να κάνουν την επόμενη κίνηση, με επίσημες προτάσεις προς τη Γιούβε και τον ποδοσφαιριστή.

- Οι δύο περιπτώσεις, Μπονούτσι και Ιγκουαΐν, θα μπορούσαν να γίνουν μία, κάτι σαν ανταλλαγή δηλαδή.


- Ενδεχόμενη επιστροφή του Μπονούτσι σημαίνει ότι θα πουληθεί ένας εκ των Ρουγκάνι ή Καλντάρα.

- Επιστροφή Μπονούτσι, με βάση τις πληροφορίες του Ντι Μάρτζιο, μπορεί να υπάρξει μόνο στο πλαίσιο ενός deal που θα συμπεριλαμβάνει και τον Ιγκουαΐν. Πολύ πιο δύσκολο το να επιστρέψει ο Ιταλός αμυντικός αλλά να μην καταλήξει στο Μιλάνο ο Αργεντίνος φορ.

- Σύντομα θα πρέπει να αναμένεται νέα επικοινωνία των δύο ομάδων και το μπαλάκι είναι στην πλευρά της Μίλαν, με το μόνο σίγουρο σε αυτή την υπόθεση να είναι το εξής: Ο Μπονούτσι θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους και από τη δική του επιθυμία έχει αρχίσει αυτό το στόρι.


2 σχόλια:

  1. Πάντως από όλες αυτές τις επιστροφές που ακούστηκαν φέτος τον μόνο που πιστεύω θέλει πραγματικά ο κόσμος είναι ο βινταλ γιατί είναι ο μόνος που έδειξε πόσο Γιουβέντους είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ. ΣΚΑΤΑ. ΣΑΚΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή