18 Ιουλ 2018

Η κίνηση του Κριστιάνο στον Μπετανκούρ στους «16» του Μουντιάλ που έκανε εντύπωση στον Ουρουγουανό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έστελνε μήνυμα μεταγραφής στον Ροντρίγκο Μπετανκούρ τη βραδιά του Ουρουγουάη-Πορτογαλία, αλλά ποιος να το φανταζόταν τότε;

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στους «16» του Μουντιάλ, με την Ουρουγουάη να παίρνει την πρόκριση μετά τη νίκη με 2-1, με τον Μπετανκούρ μάλιστα να δίνει την ασίστ στον Εντίνσον Καβάνι για το δεύτερο γκολ.

Μετά τη λήξη του ματς, όπως είπε ο νεαρός μέσος της Γιουβέντους στο TyC Sports, είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Ρονάλντο, ο οποίος τον εξέπληξε με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

«Στο αντι-ντόπινγκ κοντρόλ έπρεπε να πάω εγώ και ο Κριστιάνο, ο οποίος με χαιρέτησε με το μικρό μου όνομα. Με εξέπληξε γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα το ήξερε», είπε αρχικά ο Μπετανκούρ, ο οποίος αμέσως μετά ρωτήθηκε αν με αυτό τον τρόπο ο CR7 του έστελνε κάποιο μήνυμα ότι είχε καλό λόγο για να τον ξέρει.


«Εκείνες τις ημέρες γινόταν συζήτηση για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή, αλλά δεν ήξερα κάτι για τη Γιουβέντους, οπότε δεν τον ρώτησα τίποτα για αυτό το θέμα. Με εξέπληξε όμως με το γεγονός ότι ήξερε το μικρό όνομα μου και με το γεγονός ότι έκατσε να συζητήσουμε για λίγο, αφήνοντας μου μια χαρά εντυπώσεις ως τύπος».

Ολοκληρώνοντας, ο Ουρουγουανός είπε ότι «ξέρουμε όλοι πόσο δυνατός ποδοσφαιριστής είναι, προφανώς είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι είναι στη Γιούβε πλέον. Είναι εκπληκτικός, το αποδεικνύει σε όλη την καριέρα του».


1 σχόλιο:

  1. Ας υποθεσουμε ότι με το καλό φτανουμε στον τελικο του Τσαμπιονς. Για να εχουμε παρα πολλες πιθανοτητες να το παρουμε εμεις , λογω ονοματος κ φανελας σε αντιθεση π.χ. με Παρί ή Σίτυ, κατα τη γνλωμη μου πρεπει: Ο Σεζνι, που περσι μ αυτον ειχαμε να δεχτουμρ γκολ τοσες αγωνιστικες, να σταθει στο υψοςενός τελικου. Στην αμυνα Στο κέντρο της άμυνας να υπλαρχει ο Γοδί κ στ αριστερα ο Μαρσελο και στο κεντρο ο Πογκμπα χωρις να φυγει ο Πιανιτς. Για την επιθεση μαλλον χρειαζοταν κ ο Ιγκουαίν. Ετσι εχουμε ελπιδες τα επομενα 4 χρονθα να το οαρουμε οχι μθα αλλα κ οαραπανω φορες. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή