4 Ιουλ 2018

Η φωτογραφία που λείπει, τα κέρδη που έρχονται χωρίς να γίνει τίποτα και η επιχειρηματική κίνηση με τα γυαλιά

Η φωτογραφία που δεν υπάρχει στο σάιτ της Ρεάλ Μαδρίτης, η άνοδος της μετοχής στο Χρηματιστήριο και τα γυαλιά του Λάπο Ελκαν.

Οτιδήποτε αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πλέον, γράφεται…

Oι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι ήταν πολύ σίγουροι στα δημοσιεύματα τους. Οι Ιταλοί ήταν και είναι πολύ πιο προσεκτικοί και χαμηλών τόνων, αλλά όπως και να έχει, διάψευση δεν υπάρχει από πουθενά.

Οχι για το ότι θα γίνει η μεταγραφή, αυτό το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε ότι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς μας, αλλά για το ότι υπάρχει θέμα, σκέψεις, συζητήσεις, όπως θέλετε πείτε το.


Το σάιτ της Ρεάλ
Κι από τη στιγμή που είμαστε σε αυτό το σημείο, παρατηρούνται τα πάντα. Οπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα της Ρεάλ, αν πάει κάποιος στην ενότητα του ρόστερ, θα δει ότι υπάρχουν φωτογραφίες όλων των παικτών της ομάδας εκτός από τον Ρονάλντο. Στη θέση του, για αντί για δική του φωτογραφία, υπάρχει αυτή της φανέλας της Ρεάλ με το Νο7 και το όνομα του. Για να είμαστε σωστοί, επειδή δεν επισκεπτόμαστε ποτέ το σάιτ των μερένγκες, δεν ξέρουμε αν αυτό λέει κάτι ή αν -για οποιοδήποτε λόγο- έτσι είναι πάντα. Απλά το αναφέρουμε.


Η άνοδος στο Χρηματιστήριο
Το επόμενο που θα αναφέρουμε, είναι το πώς πήγε χθες το Χρηματιστήριο της Ιταλίας, μετά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν. Από τη στιγμή, λοιπόν, που το όνομα του Πορτογάλου σταρ συνδέθηκε με τη Γιουβέντους, μέχρι και το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου, η μετοχή των μπιανκονέρι παρουσίαζε συνεχώς αύξηση, φτάνοντας στο +3,60% μέσα σε πολύ λίγη ώρα, με αποτέλεσμα Ιταλοί δημοσιογράφοι να γράφουν, αστειευόμενοι, ότι αν συνεχιστεί η αύξηση της τιμής της μετοχής με τέτοιο ρυθμό, η Γιούβε θα μπορεί να κάνει τη μεταγραφή χωρίς να χρειαστεί βοήθεια από την οικογένεια Ανιέλι.


Τα γυαλιά του Λάπο
Το τελευταίο που θα αναφέρουμε, το οποίο μπορεί να μη λέει κάτι αλλά μπορεί να λέει και αρκετά, είναι ότι σε αυτό το Μουντιάλ οι παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας φορούσαν γυαλιά ηλίου της Italia Independent. Ποια είναι η Italia Independent; Η επιχείρηση του Λάπο Ελκαν, δηλαδή του αδερφού του Τζον, του ξάδερφου του Αντρέα Ανιέλι, δηλαδή επιχείρηση της οικογένειας Ανιέλι, η οποία -εντελώς τυχαία- επέλεξε την Πορτογαλία για να διαφημίσει τα νέα γυαλιά που λάνσαρε. Μπορεί να είναι τυχαίο, φυσικά. Μπορεί ο Λάπο να έστειλε γυαλιά ηλίου και σε άλλες εθνικές ομάδες, αν και δεν είδαμε κάτι τέτοιο κάπου. Μπορεί, από την άλλη, να είναι ένα πρώτο, ελάχιστο πραγματικά δείγμα, της διαφήμισης που θα πέσει με τον Ρονάλντο αν γίνει το deal... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου