7 Ιουλ 2018

Ενδέχεται να υπάρξει μια πώληση που θα φέρει στη Γιουβέντους 40 με 50 εκατ. ευρώ

Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, θα πρόκειται αναμφισβήτητα για το ευρωπαϊκό «μπαμ» της σεζόν.

Και βέβαια η πιο εντυπωσιακή κίνηση της ομάδας. Οχι η πιο επιτυχημένη ή μία από τις πιο επιτυχημένες (ταμείο θα γίνει στο τέλος) αλλά σίγουρα η πιο εντυπωσιακή. Αυτή είναι η μία όψη του μπιανκονέρο νομίσματος. Γιατί υπάρχει και η άλλη.

Καλά είναι τα εκατομμύρια που έβγαλε η διοίκηση ήδη και θα δουλέψει ο τεράστιος οικονομικός μηχανισμός που φέρνει μαζί του ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αλλά πιστεύουμε ότι ο Ανιέλι και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν σε μία σημαντική πώληση. Αυτή είναι η αίσθηση μας. Η συγκεκριμένη πώληση όμως θα γίνει με μεγάλη προσοχή ώστε να μη φανεί στην πράξη (και επικοινωνιακά) πως αποδυναμώνεται η ομάδα.

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να φέρουν λεφτά αλλά να μη λείψουν στον Αλέγκρι και στην πλειοψηφία των οπαδών; Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι ο ένας (τα γκολ του οποίου θα τα βάζει και με το παραπάνω ο Κριστιάνο Ρονάλντο εφόσον έρθει στο Τορίνο) και ο Αλεξ Σάντρο που έχει κάνει μια κάκιστη χρονιά.


Η αλήθεια είναι πως, από αγωνιστική πλευρά, αν φύγει ένας από τους δύο, η Γιουβέντους δεν… καταστρέφεται. Η διοίκηση θα βάλει στο ταμείο της 40 με 50 εκατομμύρια ευρώ και θα τηρηθεί -πιστά- η παράδοση που θέλει κάθε καλοκαίρι να πωλείται ένας ενδεκαδάτος ποδοσφαιριστής: Βιντάλ (2015), Πογκμπά (2016), Μοράτα (2016), Μπονούτσι (2017).


4 σχόλια:

  1. O Άλεξ Σάντρο έχει κάνει κάκιστη χρόνια ???!!! Σοβαρά τώρα έχουμε έναν καλό Μπακ και θα τον πουλήσουμε???!!! Για μένα είναι καλός όσο τον Μαρσέλο και τον Φελίπε Λουίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπε κανείς πως ο Αλεξ Σάντρο δεν είναι καλός παίκτης ή δεν τον χρειάζεται η ομάδα. Ναι, έκανε κακή χρόνια. Γι' αυτό δεν πήγε και στο Μουντιάλ σε αυτή την μέτρια Βραζιλία. Αλλο η σεζόν που τελείωσε και άλλο οι ικανότητες του παίκτη. Μην τα μπερδεύεις.

      Διαγραφή
  2. Αριστερά μπακ δεν υπάρχουν στην αγορά και θα ήταν χαζό να φύγουν την ίδια μεταγραφική περίοδο και οι δύο που έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά υπάρχουν παίχτες για πουλημα. Στουραρο, Κιν, Πιατσα, Τσερι, Μαντραρογκα. Για υπολογίστε πόσα λεφτά μαζεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή