8 Ιουλ 2018

Η… εκδίκηση που θέλει να πάρει ο Ντιμπάλα και θα έχει σύμμαχο τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Πάουλο Ντιμπάλα παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες ενθουσιασμένος στην προοπτική να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλτο.

Δεν ξέρουμε αν πάνω σε αυτόν τον ενθουσιασμό σκέφτηκε να αλλάξει το μαλλί του, αλλά ο Αργεντίνος έχει έναν ακόμη λόγο να θέλει συμπαίκτη τον Πορτογάλο. Αφενός θα έχει δίπλα του ένα παίκτη τοπ επιπέδου, έναν επαγγελματία που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του και αυτό θα βοηθήσει τους πάντες.

Αφετέρου, αφήνοντας τα αγωνιστικά εκτός, θα συνεργαστεί με τον… αιώνιο «εχθρό» του Λιονέλ Μέσι. Του ανθρώπου που όλοι λένε πως λύνει και δένει στην Εθνική Αργεντινής. Της ομάδας που έκανε ένα κακό τουρνουά στη Ρωσία και ο Ντιμπάλα έπαιξε μόλις 22 λεπτά.


Οι κακές γλώσσες έλεγαν πως δεν τον ήθελε ο Μέσι και ο προπονητής υπάκουσε στα θέλω του Αργεντίνου σούπερ σταρ. Τώρα, κάποιες άλλες κακές γλώσσες λένε πως ο Ντιμπάλα βρίσκει πολύ ελκυστικό το γεγονός να πάει να πάρει το Champions League με σύμμαχο το αντίπαλο δέος του Μέσι. 


1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Μεγάλος ο CR7 κι είμαι τρελλαμένος με την προοπτική αλλά προς Θεού, μην χάσουμε τον Ντυμπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή