3 Ιουλ 2018

«Μπούφοι που πρώτα τον κράζανε, τώρα θα πάνε να τον πάρουν από το αεροδρόμιο στα γόνατα…»

Σελίδα φανατικών της Γιουβέντους, που συχνά-πυκνά τα λένε έξω από τα δόντια, όπως αισθάνονται δηλαδή, δίχως ίχνος περιτυλίγματος, τα χώνει σε όσους οπαδούς θέλουν να έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα.

Ακολουθεί το σχόλιό τους, όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε. Εκτός των όσων γράφουν, είναι εντυπωσιακό πως στο τέλος θεωρούν τη μεταγραφή σίγουρη!

«Εγώ δεν ξεχνώ. Μπούφοι που πρώτα τον κράζανε, τώρα θα πάνε να τον πάρουν από το αεροδρόμιο στα γόνατα. Οι ίδιοι μπούφοι που προτιμούσαν να σφυρίξουν την ομάδα στο 0-3 και να χειροκροτήσουν τον αντίπαλο, αντί να σκέφτονται την ανατροπή.

Οι ίδιοι που κάθονται στον καναπέ τους και προσποιούνται τους οπαδούς της Γιούβε, ενώ στο γήπεδο οι άλλοι λιποθυμούν για μια ανανέωση των διαρκείας προκειμένου να πληρώσουν έναν τέτοιο παίκτη. Είστε ο καρκίνος αυτής της φανέλας, μια μέρα, αργά ή γρήγορα, θα σταματήσουμε να νικάμε συνεχώς και τότε θα εξαφανιστείτε όλοι εσείς οι πιγκουίνοι!


Το μόνο πράγμα που με παρηγορεί σε αυτή την υπόθεση είναι ότι χάρη σε εσάς τους πιγκουίνους της π... που θα αγοράσετε αμέσως τη φανέλα του περιμένοντας στην ουρά για ώρες (οι ίδιοι που δεν βγαίνουν στην πλατεία για να πανηγυρίσουν ή δεν έρχονται μαζί μας στην πορεία για το ντέρμπι), ουσιαστικά θα τον αγοράσουμε για 0 ευρώ».


4 σχόλια:

  1. Δεν βλέπω να τα χώνουν για την μεταγραφή. Τα χωνουν στους πανηγυριτζιδες και καλά κάνουν. Αυτό ελειπένα τα χωνιυμεστον Ρονάλντο. Αυτό το πράγμα πρεπει να σταματησει. Παίρνουμε έναν από τους δύο καλύτερους της εποχηε μας και τον κορυφαίο σκόρερ. Επιτελους μεταγραφή Γιουβέντους. Και μην ξεχνατετα καλυτεραλεει γαι την παρτυ του ο Μεγα Αλεξανδρος!! Τώρα αν γκρινιάζουμε και για Ρονάλντο ας μείνουμε με στουραριδες και ΣΙΑ, παιχτακια που δεν θα πέρναγαν από το προπονητικο ούτε για τρεξιμο άλλες χρονιές. FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρονάλντο νομίζω δεν διαφωνεί κανείς μας ότι είναι αχώνευτος αλλά φοβερός επαγγελματίας. Οι παραπάνω απόψεις νομίζω ότι προέρχονται από ανθρώπους που έζησαν την δεκαετία του '70 '80 και δεν συμβαδίζουν με την εποχή και το πως έχει γίνει - καταντήσει - το ποδόσφαιρο γενικά (όχι ότι μου αρέσει αλλά δε μπορώ σκέφτομαι σα να βρίσκομαι στη δεκαετία του '90). Τόση χολή όμως για τις τιμές και "εμφύλιος" για το ποιος είναι πιο πολύ Γιουβεντίνος; Δυστυχώς πρέπει να συμβαδίζουμε με την εποχή μας και τα αρνητικά της αλλιώς από νοσταλγοί μιας άλλης εποχής θα καταντήσουμε απλά γραφικοί. Αφού οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και το αποδεικνύουν περίτρανα πλέον μάθετε να μην δημιουργείτε εφήμερα ινδάλματα και να μην παραμυθιάζεστε με δήθεν ιδανικά και ιδεολογίες. Όλα αυτά ανήκαν(;) στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άκρως παλιομοδίτικες σκέψεις. Φανταστείτε πως αν πέρσι δεν παίρναμε Ιγκουαίν.. μάλλον το 6ο πρωτάθλημα θα το είχε η Νάπολι

    ΑπάντησηΔιαγραφή