3 Ιουλ 2018

Ολες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο «μπαμ» της Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Αντρέα Ανιέλι έχει ήδη συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 30 εκατ. ευρώ γράφει σήμερα η μαδριλένικη Marca!

Οταν η Tuttosport έγραψε πριν λίγες μέρες για τη Γιουβέντους και τον Πορτογάλο άσο, ελάχιστοι το πίστεψαν. Ακόμη κι αν αφήναμε στην άκρη, άλλωστε, το ποσό που θα χρειαζόταν για να πει το «ναι» η Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρχε το θέμα του συμβολαίου του.

Τελικά, σύμφωνα με τους Ισπανούς, τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει. Οπως γράφει σήμερα η Marca, η οποία σε θέματα Ρεάλ είναι πιο έγκυρη και από τον... Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Ρονάλντο έχει ήδη πει «ναι» στην πρόταση της Γιούβε!

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι γράφουν ότι ο Αντρέα Ανιέλι έχει μιλήσει πολλές φορές απευθείας ο ίδιος με τον Κριστιάνο τους τελευταίους μήνες και ανάμεσα τους υπάρχει συμφωνία κυρίων για συμβόλαιο ως το 2022 με ετήσιες απολαβές στα 30 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για ποσό, συμπληρώνει η Marca, το οποίο είναι μεγαλύτερο κατά 5 εκατ. ευρώ (ετησίως, δηλαδή συνολικά είναι 20 εκατ. ευρώ περισσότερα) από αυτά που του προσφέρει ο Πέρεθ για να παραμείνει στη Ρεάλ.


Παράλληλα, καταλήγει η μαδριλένικη εφημερίδα, υπάρχει γραπτή -και όχι προφορική- συμφωνία ανάμεσα στον Ρονάλντο και τους μερένγκες, η οποία προβλέπει ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που είναι στο ένα δισ. ευρώ, πέφτει πάρα πολύ. Πόσο; Στα 200-250 εκατ. ευρώ γράφει η Marca, συμπληρώνοντας ότι όλα αυτά τα ήξερε καλά ο Ανιέλι πριν αρχίσει συζητήσεις με τον Κριστιάνο.

Αρα, συμπεραίνουν οι Ισπανοί, αφού άνοιξε συζητήσεις και έχει και συμφωνία μαζί του, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον ντύσει μπιανκονέρο!


1 σχόλιο:

  1. Αν γινει η μεταγραφη και τον βαλει ο Αλεγκρι φορ, φανταστειτε τι θα κανουν μπροστα με Ντιμπαλα και Νταγκλας Κοστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή