8 Ιουλ 2018

Η Γιουβέντους έχει παραλάβει τις φανέλες με το Νο 7 του Κριστιάνο Ρονάλντο και ετοιμάζει μια χολιγουντιανή παρουσίαση

Οι φανέλες που έφτασαν, ο «πυρετός» στην πόλη και η παρουσίαση χολιγουντιανού στυλ της Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πάντα το πρώτο θέμα συζήτησης στην Ιταλία και ανάμεσα στους Γιουβεντίνους μάλλον είναι και το μοναδικό. Οι μπιανκονέρι άλλωστε είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και όλα όσα μαθαίνονται ανεβάζουν την αναμονή.

Η Corriere della Sera, για παράδειγμα, σήμερα γράφει ότι οι φανέλες της Adidas για τη Γιούβε με το Νο 7 και το όνομα του Πορτογάλου είναι ήδη έτοιμες και έχουν παραληφθεί από το κλαμπ, το οποίο περιμένει να κλείσει και τυπικά το θέμα για να τις βγάλει προς πώληση.

Νέα σαν κι αυτό έχουν ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, να είναι το Τορίνο πιο... ζεστό από ποτέ, αφού στην πόλη επικρατεί Ronaldomania. Το όνομα του Κριστιάνο, γράφουν οι Ιταλοί, ακούγεται συνεχώς και σε κάθε σημείο της πόλης, αφού όλοι περιμένουν πώς και πώς την άφιξη του.


Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, όμως, στη Γιουβέντους δουλεύουν. Οχι μόνο για το οριστικό κλείσιμο της μεταγραφής αλλά και για την επίσημη παρουσίαση, η οποία αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. «Μια παρουσίαση σε στυλ Χόλιγουντ», γράφει χαρακτηριστικά η La Stampa σήμερα, δίνοντας στίγμα για το κλίμα που επικρατεί και τις ετοιμασίες που γίνονται.


1 σχόλιο:

  1. Το μόνο μειονέκτημα είναι οι 4100 που χωράει το γήπεδο. Θα μπορούσαν μεσα σε 1 εβδομάδα το πολύ να προσθέσουν εστω αυτες τις 2000 που λένε είναι εφικτό με την παρούσα δομή. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή