Σελίδες

Αυτό που θα γίνει στη Βερόνα για χάρη της Γιούβε του Κριστιάνο, δεν έχει ξαναγίνει

Το Κιέβο-Γιουβέντους έχει ως αποτέλεσμα στη Βερόνα να αλλάζουν τα πάντα στην πόλη για το Σάββατο.

Είναι η πρεμιέρα της Serie A, είναι η Γιούβε και είναι και το επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το Μπεντεγκόντι θα είναι κατάμεστο αφού έχει γίνει sold out από την πρώτη στιγμή και στη Βερόνα παίρνουν τα μέτρα τους.

Οπως έγινε γνωστό μέσω των σχετικών ανακοινώσεων των Αρχών, η αστυνομία και σεκιούριτι θα είναι επί ποδός από πολύ νωρίς το πρωί, ενώ έχει προβλεφθεί σε ποιους δρόμους κοντά στο γήπεδο θα διακοπεί η κυκλοφορία από κάποια στιγμή κι έπειτα, ενώ το ωράριο των καταστημάτων θα αλλάξει ώστε να επωφεληθεί η πόλη.


Αντιλαμβάνεται ο καθένας, άλλωστε, ότι οι Γιουβεντίνοι είναι αυτοί που θα κάνουν κατάληψη στο Μπεντεγκόντι, με τις δημοτικές Αρχές να περιμένουν, όπως ανακοίνωσαν, πολλούς οπαδούς από το εξωτερικό. Κι αφού η Βερόνα είναι όμορφη πόλη, ο δήμος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον πανικό που θα γίνεται το Σάββατο, γνωστοποιώντας ότι σεκιούριτι θα αναλαμβάνουν ακόμη και το παρκάρισμα των αυτοκινήτων των επισκεπτών, σε χώρους που θα ελέγχονται συνεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...