13 Αυγ 2018

Εδωσε το σύνθημα ο Ανιέλι: Πάμε να κατακτήσουμε τα πάντα

Ο Αντρέα Ανιέλι ήταν σαφής στην ομιλία του προς την ομάδα, κατά την επίσκεψη της στη Villar Perosa: «Φέτος ο στόχος είναι να κατακτήσουμε τα πάντα»!

Ο πρόεδρος και ο Τζον Ελκαν ήταν αυτοί που υποδέχθηκαν τη Γιουβέντους στην ιστορική βίλα της οικογένειας Ανιέλι στη Villar Perosa, με την ομιλία του Ανιέλι να δίνει το σύνθημα για τη σεζόν που αρχίζει το Σάββατο.

«Πριν ξεκινήσω, πιστεύω ότι πρέπει να χειροκροτήσουμε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Μπλες Ματουιντί. Τον Απρίλιο ήλπιζα ότι κάποιος θα επέστρεφε με το τρόπαιο του Μουντιάλ, συγχαρητήρια. Επειτα, σήμερα έχουμε και μια αλλαγή σκυτάλης, χαίρομαι που ο αρχηγός της Γιούβε είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι», είπε ο πρόεδρος των μπιανκονέρι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παράδοση.


«Το σημερινό είναι πάντα ένα ξεχωριστό, ένα ιδιαίτερο event. Πριν από εσάς, έχουν περάσει από εδώ ο Τσαρλς, ο Σίβορι, ο Πλατινί, ο Ζιντάν, ο Μπάτζιο, ο Ντελ Πιέρο... Πέρασαν από εδώ όλες οι Γιουβέντους και όλες έπαιξαν σε αυτό το μικρό γηπεδάκι πιο δίπλα. Σε μια περίοδο παγκοσμιοποίησης του ποδοσφαίρου, πριν λίγες μέρες επιστρέψατε από τις ΗΠΑ, για εμάς είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η διάσταση της Γιούβε είναι αυτή», είπε ο Αντρέα Ανιέλι, για να στείλει στη συνέχεια το μήνυμα.

«Το Champions League πρέπει να είναι ο στόχος φέτος. Πρέπει να είναι το Champions League, πρέπει να είναι το scudetto, πρέπει να είναι το Coppa Italia. Ο στόχος μας φέτος πρέπει να είναι το να κατακτήσουμε τα πάντα».


1 σχόλιο:

  1. Ο στόχος της Γιούβε ήταν και είναι πάντα η κατάκτηση των πάντων. Προέχει βεβαίως η αριστοκρατική κλάση ποδοσφαίρου, η γοητεία, το στιλ... Να θυμίσω στο νεαρό Ανιέλι ότι από τη Villar Perosa έχουν περάσει και οι τεράστιοι Σιρέα, Μπέτεγκα, Κάουζιο, Καμπρίνι, Τζοφ, Μπουφόν, Λάουντρουπ και κάποιοι που ίσως δεν θυμάμαι τώρα. Η Γιουβέντους είναι σαν τα διαμάντια παντοτινή...
    Il Vecchio

    ΑπάντησηΔιαγραφή