2 Αυγ 2018

Η πρώτη τοποθέτηση του Αλέγκρι για τις μεταγραφικές εξελίξεις με Μπονούτσι, Καλντάρα και Ιγκουαΐν

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σχολίασε την επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι και την αποχώρηση του Ματία Καλντάρα, ενώ ευχαρίστησε τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η Γιουβέντους αντιμετώπισε τα ξημερώματα μια ομάδα επιλέκτων του πρωτααθλήματος των ΗΠΑ (1-1 με γκολ του Φαβίλι, νίκη στα πέναλτι) και μετά το τέλος του οι δημοσιογράφοι ήθελαν δηλώσεις από τον Αλέγκρι για τα μεταγραφικά.

«Ο Μπονούτσι; Ο Λεονάρντο επιστρέφει έπειτα από απουσία ενός χρόνου, είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, το ξέρουμε, δεν άλλαξε ως παίκτης μέσα σε έξι μήνες», είπε αρχικά ο Μαξ και πρόσθεσε: «Ο Καλντάρα, από την άλλη, είναι πιο νέος και μαζί με τους Ρομανιόλι και Ρουγκάνι είναι το τρίο των πιο δυνατών νέων αμυντικών της Ιταλίας. Λυπάμαι αλλά οι εξελίξεις της μεταγραφικής περιόδου είχαν ως αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει».


Τέλος, ο προπονητής των μπιανκονέρι μίλησε και για τον Ιγκουαΐν, ο οποίος είναι στο Μιλάνο από χθες βράδυ: «Σε ό,τι αφορά τον Γκονσάλο, τον ευχαριστώ από καρδιάς για αυτά τα δύο χρόνια στα οποία έδωσε τα πάντα. Η Μίλαν απέκτησε σίγουρα έναν σπουδαίο επιθετικό».


2 σχόλια:

  1. Φαίνεται πως ούτε ο Αλέγκρι ήθελε αυτήν την μεταγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο κεντρο εχουμε προβλημα. Ειδα και χθες τον αγωνα και ο Τσαν δυστυχως σερνοταν..όπως και ο Κεντιρα..Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή