21 Αυγ 2018

Πώς ο Κριστιάνο μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες με τον Αλεξ Σάντρο

Ο Αλεξ Σάντρο παρέμεινε στη Γιουβέντους και από το ματς με την Κιέβο φάνηκε ότι μπορεί να γίνει ο νέος... φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από την στιγμή που ο Πορτογάλος άσος υπέγραψε στους μπιανκονέρι, άρχισαν και τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή του Μαρτσέλο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, άλλωστε, είναι κολλητός του Κριστιάνο και τα σενάρια περί πώλησης του Αλεξ Σάντρο είχαν ως αποτέλεσμα να ενταθούν οι φήμες.

Τελικά ο καθένας έμεινε στην ομάδα του, αφού ο Σάντρο δεν εξέφρασε επιθυμία αποχώρησης και τώρα ετοιμάζεται για να αναπτύξει στενή συνεργασία με τον Ρονάλντο στο γήπεδο. Τα στατιστικά, όπως ανέφερε το Sky Italia, δείχνουν ότι ο Πορτογάλος αντάλλαξε την μπάλα περισσότερες φορές με τον Βραζιλιάνο -και συγκεκριμένα 16- σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο, με αποτέλεσμα να περιμένουν όλοι ότι οι δυο τους θα αναπτύξουν μια πολύ καλή συνεργασία.


Οι πλάγιοι μπακ, άλλωστε, παίζουν μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι του Κριστιάνο αφού θέλει τροφοδότηση από τα άκρα και γενικά αλληλοκαλύψεις με τους πλάγιους μπακ, όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όλοι και στα εννιά χρόνια του στη Ρεάλ, όπου με τον Μαρτσέλο από ένα σημείο κι έπειτα βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Καταστάσεις που θα αρέσουν και στον Βραζιλιάνο και φυσικά στην ομάδα.


1 σχόλιο:

  1. Αυτο έκανε την ομάδα προβλέψιμη δεν νομίζετε; ψάχναμε όλη την ώρα τον ροναλντο και ο ντιμπαλα δεν την ακούμπησε και ο κοστα έμενε χωρίς επιλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή